Η Μαντόνα και ο σύντροφός της, Ακίμ Μόρις, παρακολούθησαν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στο Λονδίνο.
Η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε στο Instagram της μια σειρά από φωτογραφίες από τις στιγμές της στο Λονδίνο. Στα στιγμιότυπα, φαίνεται ότι η βασίλισσα της ποπ πήγε με τον 28χρονο σύντροφό της σε ένα ματς της Τσέλσι. Πόζαρε, μάλιστα, για μια selfie με τον Μόρις, ενώ κάθονταν στις κερκίδες του σταδίου Stamford Bridge.
Η 66χρονη σταρ δημοσίευσε και μερικές φωτογραφίες της από το στούντιο, όπου φαίνεται να ηχογραφεί νέα μουσική.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Ο RACK και η LILA ετοιμάζονται για μια ξεχωριστή μουσική αναμέτρηση, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στην παρουσίαση, secret guests και το κοινό να αποφασίζει τον νικητή.