Η κόρη της Χριστίνας Κοντοβά πήγε σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου, πρώτη ημέρα στο σχολείο.
Η μικρή Ada, την οποία υιοθέτησε η γνωστή σχεδιάστρια μόδας και ο τότε σύντροφός της, Τζώνη Καλημέρης, ξεκινάει την Α' Δημοτικού.
Για να γιορτάσει τη σημαντική ημέρα στη ζωή της κόρης της, η Χριστίνα Κοντοβά δημοσίευσε σχετικές φωτογραφίες.
Μάλιστα, σε ένα από τα στιγμιότυπα φαίνεται ο Τζώνη Καλημέρης να κρατάει την Ada από το χέρι και να τη συνοδεύει στον δρόμο για το σχολείο.
«Σπουδαία μέρα σήμερα! Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά και κυρίως τα πρωτάκια μας!», έγραψε η Χριστίνα Κοντοβά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.