Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Summer's Cool» και αρχικά, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Χρήστο Δάντη.
«Πάντα όταν δουλεύεις με τον Χρήστο Δάντη είσαι ενθουσιασμένος, γιατί δουλεύεις με έναν από τους καλύτερους τραγουδιστές που γέννησε η χώρα. Για να τσακωθείς με τον Χρήστο στη δουλειά, πρέπει να κάνεις μόνο πλάκα. Είναι πολύ κουλ. Πολύ ήρεμος άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d3llm025vsmx)
Στη συνέχεια, μίλησε για τη σχέση του με τον Γιώργο Θεοφάνους. «Οι σχέσεις με τον Γιώργο Θεοφάνους είναι πάντα έντονες, όμως υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός και σεβασμός», τόνισε.
Αναφορικά με το αν έχει νιώσει ποτέ ανταγωνιστικά με κάποιον συνάδελφό του, δήλωσε: «Ποτέ μου δεν φοβήθηκα τον ανταγωνισμό ή κάποιον που μπορεί να είναι καλύτερος από μένα».
Τέλος, μίλησε για την ακύρωση της συναυλίας της Δέσποινας Βανδή στην Τουρκία, που προκάλεσε αντιδράσεις.
«Η Δέσποινα Βανδή έκανε το αυτονόητο στη Σμύρνη, της βγάζουμε το καπέλο. Οι καλλιτέχνες δεν τα κάνουν όλα για τα λεφτά και για τη δόξα. Υπάρχουν κόκκινες γραμμές στα εθνικά μας θέματα και στη προπαγάνδα πάνω από όλα, που δεν χωράνε στη μουσική. Δεν έπεσε στην παγίδα, της βγάζω το καπέλο. Καλείσαι να είσαι τραγουδιστής, όχι μέρος μιας προπαγάνδας, πόσο μάλλον όταν γίνεται με αυτή την προσβολή», είπε κλείνοντας.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους