Τζένιφερ Άνιστον για τα γενέθλια της Λίζα Κούντροου: Χρόνια πολλά σε αυτή τη σούπερ γυναίκα
Η Φίμπι από τα «Φιλαράκια» έγινε 61
Με αφορμή τα γενέθλια της Λίζα Κούντροου, στις 30 Ιουλίου, η Τζένιφερ Άνιστον ευχήθηκε στη φίλη της, στο Instagram, με τις αναρτήσεις της να έχουν «άρωμα» από τη σειρά «Φιλαράκια».
Αρχικά, ανέβασε σε story στιγμιότυπο των δυο τους, ως Φίμπι και Ρέιτσελ, με την πρώτη ντυμένη σούπερμαν. «Χρόνια πολλά σε αυτή τη σούπερ γυναίκα, Σε αγαπώ» έγραψε η Άνιστον για τα 61α γενέθλια της Κούντροου.
Μετά, αναδημοσίευσε ένα βίντεο από άλλο λογαριασμό στο Instagram, με αστείες στιγμές της Φίμπι στο θρυλικό σιτ κομ, που έχει τίτλο: «Το γέλιο της Φίμπι είναι μεταδοτικό».
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.