Η Ιωάννα Παλιοσπύρου επέστρεψε στα social media με νέες καλοκαιρινές φωτογραφίες της.
Στη δημοσίευση που έκανε το Σάββατο 6 Ιουλίου στο Instagram, πόζαρε κατά τη διάρκεια μιας βόλτας της, φορώντας το επάνω μέρος ενός ροζ μπικίνι, το οποίο συνδύασε με μια λευκή μακριά φούστα. Φορούσε ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου και στα χέρια της κρατούσε, ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο.
Μέσα από τη λεζάντα της δημοσίευσής της, αποκάλυψε ότι πήγε για περπάτημα, κάτι που τόνισε ότι της αρέσει πολύ και ευχήθηκε καλό Σαββατοκύριακο στους διαδικτυακούς της φίλους.
Οι φωτογραφίες της
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν έχει κρύψει, ότι το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη της εποχή, μιας και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αναρτά συχνά φωτογραφίες της από τη θάλασσα. Πριν μερικές μέρες, το απόγευμα της Τρίτης 25 Ιουνίου, μοιράστηκε ακόμη μερικές καλοκαιρινές φωτογραφίες της με τους διαδικτυακούς ακολούθους της.
Με ένα καφέ ολόσωμο αποκαλυπτικό μαγιό, ένα μεγάλο κόκκινο καπέλο στο κεφάλι και ένα ζευγάρι σκουρόχρωμα γυαλιά ηλίου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου παίρνει πόζες με θέα τη θάλασσα και τον... σωματοφύλακά της, όπως αποκαλεί έναν μεγάλο διακοσμητικό σκύλο, πλάι στον οποίο και έβγαλε μια φωτογραφία.
«Νιώθω υπέροχα με τον σωματοφύλακά μου» έγραψε στην ανάρτησή της.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.