Η ηθοποιός και ο ποδοσφαιριστής ζουν μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή τους, αφού πριν λίγο καιρό υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.
Έκτοτε, η ηθοποιός δεν αφήνει την κόρη της από τα μάτια της και φροντίζει να της αφιερώνει όλο της τον χρόνο.
Για να ευχηθεί στην αγαπημένη του για τα γενέθλιά της, ο Γιώργος Τζαβέλλας δημοσίευσε σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της.
Σε αυτή, η ηθοποιός κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της. Πάνω στο στιγμιότυπο, ο Γιώργος Τζαβέλλας έγραψε: «Πολύχρονη μανούλα μας».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.