Μαρία Πολύζου: Αυτός ο «μαραθώνιος» με τον καρκίνο για μένα ήταν ευλογία, μου άλλαξε τη ζωή προς το καλύτερο
Ήμουν τυχερή, γιατί τερμάτισα νικήτρια, πρόσθεσε η αθλήτρια
Η Μαρία Πολύζου μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, καθώς το 2019 διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.
Η πρωταθλήτρια δρόμων αντοχής βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» κι αρχικά, ανέφερε: «Κανένας δεν περιμένει στη ζωή του ότι θα έρθει ο καρκίνος».
Στη συνέχεια, μίλησε για τη διάγνωσή της και πώς το διαχειρίστηκε. «Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού το 2019, ποτέ δεν περίμενα ότι θα έρθει ο καρκίνος σε εμένα. Το άκουγα, αλλά δεν περίμενα ότι θα περάσει το δικό μου κατώφλι», εξήγησε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1p9ejrwsk7l)
Πρόσθεσε επιπλέον: «Πίστευα ότι ο αθλητισμός είναι η καλύτερη ασπίδα προστασίας, όσον αφορά αυτή την ασθένεια. Ήμουν τυχερή, γιατί τερμάτισα νικήτρια αυτόν τον μαραθώνιο και σίγουρα τώρα πια, βλέπω διαφορετικά τη λέξη και την ασθένεια».
Όπως είπε κλείνοντας, από όταν ξεπέρασε την περιπέτειά της κι έπειτα, κατάφερε να αλλάξει τη ζωή της προς το καλύτερο.
«Αυτός ο μαραθώνιος για μένα ήταν ευλογία, γιατί μου άλλαξε τη ζωή προς το καλύτερο, να είμαι πιο θετική. Πάντα μαθαίνεις και ευτυχώς, είμαι καλά στην υγεία μου», είπε κλείνοντας.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών