Η κόρη του Ανδρέα Μπάρκουλη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι αρχικά, ανέφερε για την επιθυμία του πατέρα της να πάνε τα πνευματικά δικαιώματα των έργων του στον αδερφό της: «Το σέβομαι».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έμαθα ότι ήταν επιθυμία του μπαμπά μου να πάνε τα πνευματικά δικαιώματα στον Νικόλα και σεβόμουν ότι ο πατέρας μου έκανε ένα παιδί πολύ ηλικιωμένος και δεν είχε κάτι να του αφήσει».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1g1raanzvvd)
Για τις μεταξύ τους σχέσεις, δήλωσε: «Όταν "έφυγε" ο πατέρας μου, είχαμε κάποια επαφή κι όσο ζούσε ο μπαμπάς μου. Μετά όμως, δεν μπορώ να κρατώ μόνο εγώ την επαφή, πρέπει να υπάρχει κι από την άλλη πλευρά».
Όσο για την τελευταία σύζυγο του Ανδρέα Μπάρκουλη, Μαίρη είπε: «Με τη Μαρία δεν έχουμε καμία επαφή».
Τέλος, συμπλήρωσε: «Είχαμε καλές σχέσεις αν σκεφτείς ότι γνώρισε τον πατέρα μου από εμένα. Είχε έρθει να τον δει στο Δρομοκαΐτειο κι έπιασε επαφή μαζί μου. Είχαμε κάποιες επαφές τότε».
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.