Χριστίνα Φαρμάκη: Η νέα της ζωή στο Λονδίνο και η απόφασή της να εγκαταλείψει το τραγούδι

Χριστίνα Φαρμάκη: Η νέα της ζωή στο Λονδίνο και η απόφασή της να εγκαταλείψει το τραγούδι

Η πρώην τραγουδίστρια μίλησε για την απόφασή της να αφήσει τον χώρο του τραγουδιού και να ασχοληθεί με τη μόδα

hristina-farmaki
Η Χριστίνα Φαρμάκη αποσύρθηκε από το τραγούδι πριν από περίπου 20 χρόνια και μίλησε για τους λόγους που την οδήγησαν εκεί.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της, ενώ αποκάλυψε πως πλέον ασχολείται με τη μόδα και ζει στο Λονδίνο τα τελευταία πέντε χρόνια.

«Αποσύρθηκα συνειδητά. Έλεγα πως όταν κάνω οικογένεια, θα αφοσιωθώ εκεί. Ήθελα να τα μεγαλώσω εγώ τα παιδιά μου, ήταν δική μου απόφαση και το σκεφτόμουν από πολύ νέα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μετά από τόσα χρόνια κατάλαβα πως δεν ήμουν για αυτό το επάγγελμα. Όταν μιλάω στα παιδιά μου για την εποχή των καλλιστείων είναι σαν να μιλάω για κάποιον άλλο».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czluyidrrjy1)
Κλείσιμο

Για τη ζωή της στο Λονδίνο, ανέφερε: «Μένουμε εδώ και πέντε χρόνια στο Λονδίνο. Ο σύζυγός μου έκανε 160 πτήσεις τον χρόνο και πάντα του έλεγα να πάμε στο εξωτερικό. Τα παιδιά μου έχουν την αγγλική υπηκοότητα, γιατί ο πατέρας τους την έχει κι εκείνος, αλλά είναι Έλληνας, Κρητίκαρος. Μένω λίγο έξω από το Λονδίνο. Εγκληματίστηκα πολύ εύκολα και είναι πολύ όμορφη χώρα».

Από το 2023, η Χριστίνα Φαρμάκη έχει ξεκινήσει το δικό της e-shop με ρούχα, κάνοντας παραγγελίες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

«Είχα πάντα μια λατρεία για το κομψό ντύσιμο. Μου κάνουν τα ρούχα που φορούσα και παλαιότερα. Εγώ τρώω για να ζω, δεν ζω για να τρώω. Προσέχω κιόλας. Επειδή λοιπόν, είχα μεγάλη γκαρνταρόμπα, είπα να δίνω συμβουλές styling και μου βγήκε στο Instagram. H εταιρεία μου εδρεύει στην Ελλάδα, οπότε πηγαινοέρχομαι. Στην αρχή, όταν πήγαμε, δεν ήταν πολύ εύκολο. Για μένα ήταν πιο δύσκολο», εξήγησε.

Όσο για τη διασκέδασή της στην Αγγλία, δήλωσε: «Διασκεδάζουν στα εστιατόρια και στις παμπ. Πριν κάποιες μέρες, πήγα σε μια παράσταση της κόρης μου και οι γονείς πήγαιναν στα καθίσματα και κρατούσαν μπύρες. Το ποτό είναι σαν νερό για αυτούς. Πηγαίνουν στα πάρκα, κάνουν πικνικ. Γκρινιάζουν κι οι Άγγλοι, δεν είναι μόνο οι Έλληνες, είναι παντού έτσι. Υπάρχει κι εκεί μεγάλη ακρίβεια».

Τέλος, μίλησε για τα παιδιά της που είναι τώρα 19 και 15 χρονών. «Θέλω πρώτα από όλα να είναι υγιή. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να είναι χαρούμενα, ό,τι και να κάνουν, αλλά και να βαδίζουν στην κοινωνία με ήθος, αλλά και ευγένεια, που δυστυχώς, στην εποχή μας μειώνεται. Το σημαντικό στον γάμο είναι πως πρέπει να δουλέψουν κι οι δύο. Θέλει δουλειά. Δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε και να μην χάνουμε τον ρομαντισμό μας», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Οργή με τη φωτογραφία ασθενή που περιμένει να συνέλθει από μέθη σε καρέκλες νοσοκομείου - Επείγουσα ΕΔΕ διέταξε ο Γεωργιάδης

Νέα σύγκρουση στον ΣΥΡΙΖΑ για το δάνειο Κασσελάκη - Στα δικαστήρια πάει η Κουμουνδούρου τον Γεωργόπουλο

Το σπίτι που αγόρασε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήκε στον πρώην υφυπουργό Γιάννη Βαληνάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης