Νίκος Αναδιώτης για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια: Ήταν μια μέρα θλιβερή για εμένα

Νίκος Αναδιώτης για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια: Ήταν μια μέρα θλιβερή για εμένα

«Φυσικά θα με βρει αντίθετο» απάντησε για το ενδεχόμενο τα παιδιά του να ήταν ομοφυλόφιλα

nikos-anadiotis
Ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε για τα ομόφυλα ζευγάρια, ενώ αναφέρθηκε και στις δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με το νομοσχέδιο και προκάλεσαν αντιδράσεις.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, ανέφερε αρχικά, πως ο ίδιος δεν επιβάλλει τις απόψεις του, ενώ τόνισε πως έχει στο περιβάλλον του ανθρώπους με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», ανέφερε: «Δεν βλέπω κάποιον που έχει διαφορετικές προτιμήσεις από μένα ως κάτι διαφορετικό σαν οντότητα ή σαν προσωπικότητα. Έχω συνυπάρξει, συμβιώσει με πάρα πολλούς ανθρώπους και για πάνω από 10 χρόνια, που έχουν αυτούς τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czajfdgklrip)
Κλείσιμο


Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θα ήθελα και θα παρακαλούσα ειλικρινά, ένας που έχουμε συνεργαστεί να πει αν τον έχω προσβάλλει σαν πρόσωπο και να του ζητήσω ταπεινά συγγνώμη».

Όσο για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, που υπερψηφίστηκε, δήλωσε: «Χάρηκα πολύ που έγινε ονομαστική ψηφοφορία, για να είναι πιο ξεκάθαρο προς όλους ποιοι το ψήφισαν. Ήταν μια μέρα θλιβερή για εμένα, δεν μου άρεσε που νομοθετήθηκε όχι τόσο τα δικαιώματα ως προς την κοινωνία των ανθρώπων που θέλουν να συζούν, αλλά για την επέκταση που έχει αυτό στα παιδιά».

Τέλος, για το ενδεχόμενο κάποιο από τα παιδιά του να του ανακοίνωνε μελλοντικά πως έχει έναν διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό, δήλωσε: «Ένας γονιός οφείλει να δέχεται τα παιδιά του οποιαδήποτε επιλογή και να κάνουν αυτά, δεν θα σταματήσω να τα αγαπάω επειδή θα επιλέξουν να κάνουν μια ληστεία αύριο μεθαύριο».

Κλείνοντας, συμπλήρωσε: «Αν θα το δεχτώ και αν θα το συμφωνήσω, φυσικά θα με βρει αντίθετο. Άλλο συμφωνώ και άλλο δέχομαι, το παιδί του νομίζω ότι κάθε γονιός το δέχεται όπως είναι και με ό,τι κι αν επιλέξει στη ζωή του, μέχρι να κλείσει τα μάτια του».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Πάνω από 120 τρακτέρ «όργωσαν» το Σύνταγμα - Φεύγουν στις 11 οι αγρότες

Από σπάνια γονιδιακή εγκεφαλίτιδα πέθανε το 5χρονο κοριτσάκι στη Ρόδο

«Βροχή» τα προειδοποιητικά email για διασύνδεση POS και ταμειακών μηχανών, εν αναμονή των νέων voucher
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης