Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι από τους τυχερούς που ταξίδεψαν στη Σκανδιναβία και κατάφεραν να απολαύσουν από κοντά το Βόρειο Σέλας.
Ο ηθοποιός ταξίδεψε σε ένα νορβηγικό νησί, το Sommarøy μαζί με τον pastry chef, Νίκο Μπόικο. Φορώντας ζεστά ρούχα, οι δυο άνδρες πόζαραν με φόντο τα εντυπωσιακά και σπάνια χρώματα που φέρνει το φωτεινό ουράνιο φαινόμενο.
Ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram και απέσπασε χιλιάδες like μέσα σε λίγες ώρες.
Η ανάρτησή του
Και ο Νίκος Μπόικος μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες από το σέλας που είδαν. Μέσω stories, ο pastry chef ανέβασε δυο στιγμιότυπα με τις σπάνιες συνθέσεις χρωμάτων στον ουρανό. Ο ίδιος ανέβασε και φωτογραφία του με τον Γιώργο Καπουτζίδη από κάποιο άλλο μέρος του ταξιδιού τους.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία