Έμιλυ Κολιανδρή: Πιστεύω ότι μέχρι τα παιδιά μου να φτάσουν σε ηλικία γάμου, ο θεσμός θα έχει καταργηθεί

Έμιλυ Κολιανδρή: Πιστεύω ότι μέχρι τα παιδιά μου να φτάσουν σε ηλικία γάμου, ο θεσμός θα έχει καταργηθεί

«Νομίζω ότι πια ο θεσμός του γάμου, από όσο μας έχουν δείξει, δεν είναι απόλυτα πετυχημένος» πρόσθεσε

emily-koliandri
Η Έμιλυ Κολιανδρή έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τις επαγγελματικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, αλλά και τον ρόλο της γυναίκας στην κοινωνία.

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ελένη» και αρχικά, αναφέρομενη στις δυσκολίες που υπάρχουν στο επάγγελμα του ηθοποιού, δήλωσε: «Δεν θα επαναλάβω ξανά αυτόν τον επαγγελματικό φόρτο με παράσταση και καθημερινό σίριαλ μαζί».

Πρόσθεσε επίσης: «Είναι πολύ δύσκολο, είναι σαν να κάνεις πρωταθλητισμό. Κάνουμε πολλές σκηνές τη μέρα, βρίσκομαι σε μια πολύ ζορισμένη περίοδο. Κάναμε δέκα μέρες διακοπές και μου φάνηκαν σαν δύο μέρες. Δεν υπολόγισα σωστά τον χρόνο, είχα αναλάβει πολλές υποχρεώσεις».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cya7tken5kdt)
Κλείσιμο

Αναφέρθηκε επιπλέον, στο πώς αντιμετωπίζονται οι γυναίκες, που δεν θέλουν να κάνουν παιδί, από την υπόλοιπη κοινωνία. «Υπάρχει ακόμα το στίγμα στις γυναίκες που αποφασίζουν ότι δεν θέλουν να γίνουν μητέρες. Υπάρχει το κοινωνικό bullying, αν δεν έχεις μια συνέχεια με ένα παιδί», τόνισε.

Όσο για την οικογένειά της, δήλωσε: «Επειδή έφυγα νωρίς από την Κύπρο, 18 χρονών, δεν προλάβαμε να κάνουμε συζητήσεις για την οικογένεια. Τον Χρήστο Λούλη τον γνώρισα νωρίς, δεν παντρευτήκαμε, αλλά με μερικούς ανθρώπους καταλαβαίνεις ότι αυτός είναι. Πιστεύω ότι μέχρι τα παιδιά μου να φτάσουν σε ηλικία γάμου, ο θεσμός θα έχει καταργηθεί, θα εκλείψει. Νομίζω ότι πια ο θεσμός του γάμου, από όσο μας έχουν δείξει δεν είναι απόλυτα πετυχημένος. Δεν είναι αγωνία μου να αποκατασταθούν».

Τέλος, για τη μάχη της με τον χρόνο: «Όταν βλέπεις τον εαυτό σου στον φακό είναι αλλιώς. Εγώ όταν δεν τον βλέπω, νιώθω καλά. Τώρα τον βλέπω καθημερινά, καταλαβαίνω τα σημάδια του χρόνου. Δεν είμαι όπως ήμουν πριν 20 ή ακόμα και πριν 5 χρόνια. Είμαι όμως συμφιλιωμένη. Μου αρέσει να βλέπω επιτυχημένες ηθοποιούς που δεν έχουν κάνει ιδιαίτερες παρεμβάσεις».


Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: «Όταν βγήκε στα κανάλια ήξερα ότι αυτός έφαγε τη Γεωργία» λέει η πρώην σύζυγος του συντρόφου της

Αγία Παρασκευή: Για κακούργημα διώκονται οι ανήλικοι που επιτέθηκαν στον 14χρονο - Δίωξη και στους γονείς

The Crown αλά δανικά: Θυσιάστηκε ή εκβιάστηκε η αδελφή της Άννας-Μαρίας;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης