Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν κατάφερε να κερδίσει το βραβείο για τον Β΄ Ανδρικό Ρόλο, ο Ράφαλο ήταν όλο χαμόγελα και ενθουσιασμό για το βραβείο της ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη.
Η χαρά του Ράφαλο αποτυπώθηκε σε ανάρτησή του στο Instagram όπου, μεταξύ άλλων, δημοσίευσε φωτογραφίες και του Λάνθιμου με την Έμμα Στόοουν αλλά και από τους φωτογράφους που βρέθηκαν στην τελετή για τις Χρυσές Σφαίρες.
«Είμαι τόσο υπερήφανος για το @poorthingsfilm, τους συντελεστές και όλους όσοι συμμετείχαν στην ταινία αυτή» έγραψε χαρακτηριστικά ο Ράφαλο.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.