Survivor 4: Με τη Δώρα Νικολή στον τάκο και την δημιουργία της πρώτης κλίκας η πρεμιέρα - Δείτε βίντεο

Survivor 4: Με τη Δώρα Νικολή στον τάκο και την δημιουργία της πρώτης κλίκας η πρεμιέρα - Δείτε βίντεο

Η θεαματική άφιξη Διάσημων και Μαχητών με ελικόπτερο, οι νέοι κανόνες του παιχνιδιού και οι «μάχες» για τη φωτιά και την πρώτη ασυλία

MixCollage-08-Jan-2024-01-55-AM-7168
Με τους Διάσημους να κερδίζουν την πρώτη ασυλία και τους Μαχητές να βγάζουν στον τάκο την Δώρα Νικολή επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής (7/1) το Survivor για την 7η σεζόν του με νέους κανόνες και διαφορετικό φορμάτ. Μάλιστα πριν προλάβουν οι δύο ομάδες να εγκλιματιστούν στον Άγιο Δομίνικο είχαμε και την πρώτη κλίκα.

Διάσημοι και Μαχητές… προσγειώθηκαν στον Άγιο Δομίνικο από ελικόπτερο με βουτιά στα καταγάλανα νερά της τοποθεσίας όπου θα δώσουν τις μάχες τους για το ποιος θα καταφέρει να παραμείνει μέχρι τέλος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy8ot9rfi2jt)


Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες και τους σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy8q0n408kb5)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy8pifgtx9jd)


Κλείσιμο
Ο παρουσιαστής του Survivor εξηγώντας τους νέους κανονισμούς του παιχνιδιού σημείωσε ότι πλέον δεν υπάρχει ψηφοφορία κοινού, οι υποψήφιοι βγαίνουν από ομαδική ψηφοφορία και οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση θα πρέπει να μονομαχήσουν με τον ηττημένο να αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο.

«Το παιχνίδι φέτος παίζεται αλλιώς. Νέοι κανόνες στους οποίους καλείστε όλοι να ανταπεξέλθετε. Και οι νέοι παίκτες αλλά και οι παίκτες που ήδη έχουν παίξει το παιχνίδι. Δεν υπάρχει πια ψηφοφορία κοινού. Δεν υπάρχουν sms, δεν υπάρχουν τηλέφωνα για να σας κρατήσουν μέσα στο παιχνίδι. Εδώ πλέον θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε και την καλή αγωνιστική σας κατάσταση αλλά και τη στρατηγική σας. Ο παίκτης ή η παίκτρια, που θα αποχωρεί, θα αποχωρεί μέσα από μια δοκιμασία. Για να φτάσει όμως σε αυτή τη δοκιμασία θα πρέπει να έχει ψηφιστεί από την ομάδα του. Άρα χρειάζεται διπλωματία, στρατηγική για να είστε απαραίτητοι στην ομάδα σας και πολύ καλή φυσική κατάσταση και αγωνιστικότητα αν φτάσετε στο σημείο να είστε υποψήφιοι προς αποχώρηση για να παραμείνετε στο παιχνίδι. Πλέον το παιχνίδι βρίσκεται αποκλειστικά στα δικά σας χέρια, εσείς ορίζετε την μοίρα σας στο Survivor» κατέληξε ο Γιώργος Λιανός.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy8p22f1tbtd)


Στο πρώτο αγώνισμα, που ήταν ομαδικό, στο τέλος ένας μόνο παίκτης έφτασε στους στόχους για να κερδίσει την πολυπόθητη νίκη και να δώσει στην ομάδα του τη φωτιά.

Από τους Διασήμους, στον στόχο έφτασε η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία αγωνίστηκε εναντίον του Φάνη Μπολέτση. Η παίκτρια δεν κατάφερε να νικήσει, με τους Μαχητές να κερδίζουν το πρώτο και πολύ σημαντικό έπαθλο, αυτό της φωτιάς.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy8q2ujq0ghl)


Πρόκειται ίσως, για το σημαντικότερο έπαθλο, αφού θα τους βοηθήσει και να μαγειρέψουν και να ζεσταθούν.

Όπως είπε η Κατερίνα Δαλάκα μετά την ήττα της, στενοχωρήθηκε που δεν κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο, όμως δεν πτοείται, καθώς γνωρίζει πόσο δύσκολες είναι οι πρώτες ημέρες στον Άγιο Δομίνικο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy8qghdhrh6x)


«Συγχαρητήρια στα παιδιά, συγχαρητήρια και στον Φάνη. Νιώθω απογοήτευση που δεν κατάφερα να φέρω τους πόντους που έπρεπε και να κερδίσω το έπαθλο για την ομάδα μου. Κάθε χρόνο ξεκινάω με ήττα και μετά φέρνω νίκες, οπότε το παίρνω σαν γούρι», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Δαλάκα.

Οι παίκτες των δύο ομάδων επέστρεψαν στις παραλίες τους, ξεκίνησαν τις εργασίες τους για να μπορέσουν να περάσουν το πρώτο τους βράδυ στο παιχνίδι και άρχισαν να καταστρώνουν τα πλάνα τους για την επόμενη ημέρα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy8qntjlkaj5)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy8r6uvlqnhl)


Πριν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας στο Survivor 2024, είχαμε και την πρώτη αδιαθεσία, με τη Χρύσα Χατζηγεωργίου να αποχωρεί υποβασταζόμενη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy8rt6eggomx)


Η 20χρονη φοιτήτρια ναυτιλιακών όμως επέστρεψε και έθεσε τον εαυτό της στην διάθεση των Μαχητών.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy8rwbnjccgp)


Η μάχη για την πρώτη ασυλία ξεκίνησε με τους Διάσημους να μπαίνουν πολύ δυνατά στον στίβο και να προηγούνται με 7-1 των Μαχητών.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy8rxkloqvq9)



Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy8s73il7c4h)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy8skuz200jd)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy8soc25c4z5)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy8stebbvs7d)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy8swiwj1vm9)


Η μπλε ομάδα κατάφερε να πάρει άλλες τρεις νίκες και να μειώσει σε 9-4, όμως η Μαρία Αντωνά ήταν αυτή που έκανε το 10-4 για τους Διάσημους και παρέλαβε το τοτέμ της ασυλίας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy8t3082ugzt)



Οι Μαχητές θα έπρεπε να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Μέσα από την γνώριμη διαδικασία της μυστικής ψηφοφορίας, λοιπόν, οι παίκτες πήγαν στην κάλπη για να… μαυρίσουν τον πρώτο συμπαίκτη τους, ο οποίος δεν θα αποχωρήσει μετά από ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, αλλά θα διεκδικήσει την παραμονή του έπειτα από μία τελευταία δοκιμασία ανάμεσα στους υπόλοιπους υποψηφίους της εβδομάδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy8tsrdx2ta1)


Από την ομάδα των Μαχητών, πρώτος στον τάκο με 6 ψήφους βγήκε η Δώρα με τους περισσότερους συμπαίκτες της να δικαιολογούν την ψήφο τους τόσο ως προς το κομμάτι της αγωνιστικότητας, όσο και ως προς αυτό της συμβίωσης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy8u2i1l6qx5)


Έτσι η Δώρα περιμένει τον επόμενο υποψήφιο προς αποχώρηση και το Survivor 2024 μόλις ξεκίνησε!

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy8u5l5zcb21)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy8ucmwrk74x)


«Είχα μια υποψία πως θα είμαι υποψήφια. Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι είμαι δυνατή παίκτρια και φοβούνται τη συνέχεια. Επειδή είμαι ανοιχτός άνθρωπος και λειτουργώ όπως λειτουργώ, κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι είμαι ψεύτικη που δεν είμαι όμως σε καμία περίπτωση. Τώρα μπορεί να παίζει ρόλο και το ότι είμαι η πιο μεγάλη της παρέας, υπάρχει ένα χάσμα γενεών. Δεν ξέρω γιατί αλλά είναι σεβαστή η ψήφος τους» σημείωσε χαρακτηριστικά η παίκτρια των Μαχητών.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy8ugq7krwwh)





Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ερντογάν θέλει να πάρει πίσω τον δήμο της Κωνσταντινούπολης με διλήμματα για τον επικείμενο σεισμό των 9 Ρίχτερ!

Τραγωδία στην Κυπαρισσία: Κύματα παρέσυραν και έπνιξαν 66χρονη Γερμανίδα στο λιμάνι

Μεσολόγγι: Ο Μπάμπης είχε δανείσει €17.000 στον 51χρονο και θα του τα ζητούσε πίσω στο κυνήγι - «Είχα επιστρέψει τα χρήματα» είπε στους αστυνομικούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης