Χρυσές Σφαίρες 2024: O Λάνθιμος έδειξε πόσο λατρεύει τον Μπρους Σπρίνγκστιν στην ομιλία του για το βραβείο

Χρυσές Σφαίρες 2024: O Λάνθιμος έδειξε πόσο λατρεύει τον Μπρους Σπρίνγκστιν στην ομιλία του για το βραβείο

Μπορεί να μην είναι «Born in the USA», αλλά σίγουρα είναι ενθουσιώδης φαν του «The Boss» - «Να βρείτε κάποιον να σας αγαπάει όπως ο Λάνθιμος τον Μπρους Σπρίνγκστιν» γράφουν σχόλια στα social media

springsteen-lanthimos-arthroy
Μπορεί να μην είναι «Born in the USA», όμως ο Γιώργος Λάνθιμος φαίνεται πως συγκαταλέγεται στους πιο ενθουσιώδεις φαν του θρύλου της αμερικανικής ροκ μουσικής, Μπρους Σπρίνγκστιν.

Ο Έλληνας σκηνοθέτης εκμεταλλεύτηκε τη νίκη της ταινίας του Poor Things στις Χρυσές Σφαίρες για να ευχαριστήσει τον «The Boss» - ο οποίος ήταν παρών στην τελετή - για την επιρροή που είχε η μουσική του στη ζωή του. Απευθυνόμενος στον ρόκερ από τη σκηνή όπου ανέβηκε να παραλάβει το βραβείο «Καλύτερης Κωμωδίας», ο Λάνθιμος αφιέρωσε ένα μεγάλο μέρος της ομιλίας αποδοχής του για να εκφράσει τον θαυμασμό του για τον Σπρίνγκστιν.



Κλείσιμο
«Τσακωνόμαστε για το ποιος θα μιλήσει» είπε αστειευόμενος ο σκηνοθέτης αναφερόμενος στο γεγονός ότι η Εμα Στόουν (συμπαραγωγός του Poor Things εκτός από πρωταγωνίστρια) επέμεινε να παραχωρήσει τον χρόνο της δικής της ομιλίας στον ίδιο, ως σκηνοθέτη του αριστουργηματικού φιλμ.

«Εγώ θα ήθελα απλώς να περάσω όλο το βράδυ μιλώντας με τον Μπρους Σπρίνγκστιν. Έχουμε τα ίδια γενέθλια, 23 Σεπτεμβρίου. Υπήρξε ο ήρωάς μου μεγαλώνοντας» είπε ο Λάνθιμος κοιτάζοντας τον Μπρους Σπρίνγκστιν που του έγνεψε χαμογελαστός από το τραπέζι που καθόταν.

Συνειδητοποιώντας ότι ο προκαθορισμένος χρόνος για την ομιλία αποδοχής του βραβείου τελειώνει, ο Λάνθιμος ευχαρίστησε γρήγορα τους συντελεστές τους φιλμ, για να επανέλθει... ξανά στον Μπρους Σπρίνγκστιν, ως γνήσιος φαν και να ευχαριστήσει και εκείνον για την επιρροή που είχε στη ζωή του.



Η αντισυμβατική ομιλία του Έλληνα σκηνοθέτη σχολιάστηκε αρκετά στα social media, με πολλούς να χαρακτηρίζουν αυτή τη στιγμή αυθορμητισμού ένα από τα highlights της βραδιάς.

«Ο Λάνθιμος ανέφερε δύο φορές τον Μπρους Σπρίνγκστιν στην ευχαριστήρια ομιλία του για είναι το είδωλό του. Και γιατί όχι άλλωστε;» αναφέρει μια ανάρτηση. «Να βρείτε κάποιον να σας αγαπάει όπως ο Λάνθιμος τον Μπρους Σπρίνγκστιν» σημειώνει ένας άλλος σχολιαστής. «Ένας ακόμη λόγος να αγαπάς τον Λάνθιμο» προσθέτει ένας άλλος.

sxolia




Ειδήσεις σήμερα:

Στον Λάνθιμο η Χρυσή Σφαίρα καλύτερης κωμωδίας για το Poor Things - Σάρωσε με 5 βραβεία το «Οπενχάιμερ»

Έρχεται κύμα ψύχους με χιόνια και στην Αττική - Η θερμοκρασία θα πέσει έως και 11 βαθμούς

Αναταραχής συνέχεια στον ΣΥΡΙΖΑ: Βουλευτές συντονίζονται για την αξιολόγηση Κασσελάκη - Ανοίγει βηματισμό ο Τεμπονέρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης