Τη Μαρκέλλα Γιαννάτου είχε καλεσμένη ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Πρωινό» και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, τη ρώτησε για τις σκηνές σεξ που γυρίζει, ως ηθοποιός.
Με αφορμή τη συμμετοχή της στη «Μάγισσα» η ίδια ως Γερακίνα έχει πολλές ερωτικές σκηνές με τον Τάσο Νούσια, που είναι τηλεοπτικό ζευγάρι στη σειρά.
Για τον ρόλο της είπε αρχικά: «Νομίζω τους αρέσει ότι είναι έτσι δυναμική και σκληρή. Μ' αρέσει πάρα πολύ αυτός ο ρόλος, νομίζω τηλεοπτικά είναι ο αγαπημένος μου, γιατί έχει πολλά αντιθετικά στοιχεία, δεν είχα ξαναπαίξει κάτι τόσο μακρινό και γιατί παίζω και με τον Τάσο Νούσια».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxzvvyzhcydt)
Για τις βρισιές που έχουν ακουστεί κατά καιρούς στα επεισόδια, η ηθοποιός σχολίασε: «Είμαι Κερκυραία και βρίζουμε από τα 2 μας. Έτσι αναγνωρίζουμε ο ένας τον άλλο. Το κάνουμε με αγάπη και χαρά δεν είναι κάτι κακό, ο Άγιος υπάρχει στη ζωή μας καθημερινά».
Όσο για τις σκηνές σεξ με τον Τάσο Νούσια στη σειρά, η Μαρκέλλα Γιαννάτου είπε με χιούμορ: «Διδάσκουν ο Σπήλιος και η Γερακίνα» και πρόσθεσε: «Είμαι ηθοποιός, τι να πω. Οι ερωτικές σκηνές όταν γυρίζονται με φροντίδα δεν είναι το πιο δύσκολο. Το δυσκολότερο είναι να έχεις ξυπνήσει μόλις, να μην έχεις πιει καφέ να πιάνεις κίνηση στην Κατεχάκη και να έχεις γλέντι γάμου το πρωί».
«Ναι αλλά δεν αγκαλιάζεις έναν άνθρωπο που δεν είναι σύντροφός σου» της είπε ο Γιώργος Λιάγκας και εκείνη του απάντησε: «Αγκαλιάζεις τους καλεσμένους στον γάμο».
«Ναι αλλά δεν τους σφίγγεις να κάνεις έρωτα μαζί τους» της απάντησε και η ηθοποιός τον διέκοψε για να του πει: «Σιγά καλέ Γιώργο λες και είμαστε στο 1820».
«Δεν έχεις αισθανθεί ποτέ τίποτα; Δεν είναι λίγο άβολο για εσάς; Να αγγίζεις κάποιον να τον αγκαλιάζεις πιο συχνά» τη ρώτησε ο παρουσιαστής στη συνέχεια. Η Μαρκέλλα Γιαννάτου απάντησε: «Από τη στιγμή που γίνεται επαγγελματικά, με τόσους τεχνικούς, νομίζω είναι δύσκολο να αισθανθεί κάπως, δεν μπορεί να συμβεί».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.