Μιλλούση για Πετρούνια: Είμαστε όπως όλα τα ζευγάρια, με τους τσακωμούς, τις χαρές και τον ανταγωνισμό μας

Μιλλούση για Πετρούνια: Είμαστε όπως όλα τα ζευγάρια, με τους τσακωμούς, τις χαρές και τον ανταγωνισμό μας

Έτοιμος ο αθλητής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

petrounias__millousi398__1_
Κοινές δηλώσεις έκαναν Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση, για τη σχέση τους και την καθημερινότητά τους με τις κόρες τους.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», ο Λευτέρης Πετρούνιας είπε αρχικά: «Το Παρίσι είναι πιο κοντά από ποτέ, είναι μια ανάσα δρόμος. Το αγαπάω αυτό που κάνω πολύ. Εμένα η ζωή μου πήγα πάλι στο μηδέν όταν ήρθαν τα παιδιά μου. Είμαστε χαρούμενοι γονείς. Το σώμα αντέχει, οι ώμοι αντέχουν, το μυαλό δεν ξέρω αν αντέχει».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwxlx5klydah)

Για τον ρόλο της ως μητέρα, η Βασίλικη Μιλλούση ανέφερε: «Πριν γίνω μαμά νόμιζα ότι ζοριζόμουν στις προπονήσεις, στις Ολυμπιάδες. Από όταν έγινα και μετά, νιώθω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα».

Όσο για την προεκλογική περίοδο των αυτοδιοικητικών εκλογών, η Βασιλική Μιλλούση που ήταν υποψήφια με το συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά, σημείωσε: «Ήταν μια περίοδος πολύ πιεστική και δύσκολη για εμένα, γιατί ο Λευτέρης έλειπε τότε στο Παγκόσμιο και εγώ ήμουν μόνη μου με δύο παιδιά, άνοιγα ένα δεύτερο γυμναστήριο και είχa και τον προεκλογικό αγώνα. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά όμως, είχαν αίσιο τέλος όλα και προχωράμε. Είμαστε όπως όλα τα ζευγάρια, με τους τσακωμούς μας, με τις χαρές μας, τις διαφωνίες μας, τον ανταγωνισμό μας».


Ειδήσεις σήμερα:

Σύζυγος του Γερμανού υπουργού Οικονομικών η δημοσιογράφος που συντόνισε τη συζήτηση Μητσοτάκη - Μερτς

Ο IDF υψώνει την ισραηλινή σημαία στο «κοινοβούλιο» της Χαμάς στη Γάζα - Δείτε φωτογραφία

Τσακαλώτος «καρφώνει» Κασσελάκη: Δεν μπορείς να μιλάς απευθείας με τον λαό, αν δεν παράγεις πολιτική - Ο Τσίπρας έπρεπε να είχε πάρει θέση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης