Viral έγινε στα social media φωτογραφία από εστιατόριο στο Τέξας, που για πολλούς προσβάλλει την Κέιτλιν Τζένερ.
Το συγκεκριμένο μαγαζί επέλεξε δύο φωτογραφίες της προκείμενου να φτιάξει αφίσες για τις χρησιμοποιήσει στις τουαλέτες ανδρών και γυναικών.
Στις ανδρικές τουαλέτες, η πόρτα της εισόδου έχει τη φωτογραφία της από τότε που ως Μπρους Τζένερ τερματίζει σε κούρσα του δεκάθλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Στις γυναικείες τουαλέτες, χρησιμοποίησαν ένα πορτρέτο της ως Κέιτλιν.
Οι σύγχρονοι μηχανισμοί ωρίμανσης ιδεών, που μειώνουν το ρίσκο, επιταχύνουν την εφαρμογή και βοηθούν τις πόλεις να λαμβάνουν πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.