Μπορεί το καλοκαίρι να έχει επισήμως τελειώσει και να έχει φτάσει σχεδόν μέσα Σεπτεμβρίου, αλλά η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ φαίνεται ότι απολαμβάνει ακόμα καλοκαιρινές στιγμές.
Η διάσημη ηθοποιός, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα, ανέβασε μερικές φωτογραφίες της φορώντας ένα τιρκουάζ μαγιό και γυαλιά ηλίου και πόζαρε στην κάμερα χαμογελαστή.
Η 58χρονη ηθοποιός έκανε διακοπές φέτος σε διάφορα εξωτικά μέρη, ανάμεσα στα οποία στο Σεν Τροπέ και στη Μαγιόρκα, από όπου μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στιγμιότυπα.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους