Χρήστος Λούλης: «Η γυναίκα μου με έχει σώσει πολλές φορές από το να γίνω ρεζίλι»

Χρήστος Λούλης: «Η γυναίκα μου με έχει σώσει πολλές φορές από το να γίνω ρεζίλι»

«Συνήθως πάω μαζί της και αγοράζω πράγματα, μου λέει ότι πρέπει να την συμβουλεύομαι» είπε για την Έμιλυ Κολιανδρή - Δείτε βίντεο

loulis_koliandri39
Για τη σχέση του με την Έμιλυ Κολιανδρή μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Λούλης σε συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», όπου και τόνισε ότι συμβουλεύεται τακτικά την σύζυγό του και ηθοποιό. κυρίως σε θέματα μόδας.

«Μου αρέσει να αγοράζω ρούχα αλλά όχι να ξημεροβραδιάζομαι. Τις περισσότερες φορές έχω κάνει τυχαία κάποια βόλτα στα μαγαζιά, μπορεί να δω κάτι στην βιτρίνα μπαίνω στο μαγαζί τα δοκιμάζω και τα παίρνω. Συνήθως πάω με τη γυναίκα μου και αγοράζω πράγματα» είπε αρχικά.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvde72qznw7t)

«Εκείνη μου λέει ότι πρέπει να την συμβουλεύομαι για κάποια πράγματα. Την ακούω γιατί με έχει σώσει πολλές φορές και επίσης έχει πολύ ωραίο γούστο» συνέχισε, στην ίδια συνέντευξη.

«Μου έχει τύχει να ετοιμαστώ και καθώς φεύγω με βλέπει και μου λέει “Συγγνώμη έτσι θα πας; Αυτό με αυτό δεν πηγαίνει. Θα γίνεις ρεζίλι”» είπε τέλος, ο Χρήστος Λούλης για την Έμιλυ Κολιανδρή. 

Φωτογραφία: NDPPHOTO
Ειδήσεις σήμερα:

Προς αναβολή μίας εβδομάδας το άνοιγμα των σχολείων στις πληγείσες περιοχές

«Ήμουν στο πόστο μου» - Τι υποστήριξε ο λιμενικός που είχε υπηρεσία το βράδυ που δολοφονήθηκε ο Αντώνης στο «Blue Horizon»


Μητσοτάκης από πληγείσες περιοχές: Έχω στείλει επιστολή στη φον ντερ Λάιεν για πρόσθετη στήριξη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης