Χάιντι Κλουμ: Διαψεύδει ότι τρώει μόνο 900 θερμίδες την ημέρα - «Γράφουν βλακείες»

Χάιντι Κλουμ: Διαψεύδει ότι τρώει μόνο 900 θερμίδες την ημέρα - «Γράφουν βλακείες»

Οι άνθρωποι απλά βάζουν τα πράγματα μαζί και γράφουν ένα σωρό βλακείες, και είναι πραγματικά λυπηρό γιατί δεν υπάρχει πια πραγματική δημοσιογραφία», απάντησε το μοντέλο

heidi_xr
Τα πράγματα στη θέση τους θέλησε να βάλει η Χάιντι Κλουμ μετά από δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι λαμβάνει ημερησίως μόλις 900 θερμίδες για να κρατήσει το βάρος της στα 63 κιλά.

Το σούπερ μοντέλο έσπευσε να απαντήσει όταν ενημερώθηκε από φίλους για τα δημοσιεύματα που είχαν ανέβει στο Διαδίκτυο, τα οποία χαρακτήρισε «βλακείες» στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram της.

«Μόλις γύρισα σπίτι και κάποιοι φίλοι μου στέλνουν αυτά τα άρθρα που έχουν γραφεί ότι παίρνω μόνο 900 θερμίδες», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Πρώτον, θέλω να πω ότι δεν νομίζω ότι χρειάστηκε ποτέ στη ζωή μου να μετρήσω τις θερμίδες μου και μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε. Οπότε, δεν μετράω τις θερμίδες μου».



Κλείσιμο
Η 50χρονη Κλουμ, υπερασπίστηκε τον εαυτό της επειδή έδειξε πόσα κιλά ζυγίζει κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου Q&A στο Instagram που προκάλεσε αντιδράσεις στους ακολούθους της.



«Κάποιος με ρώτησε πόσο ζυγίζω και ανέβηκα στη ζυγαριά και του έδειξα πόσο ζυγίζω. Δεν ξέρω. Οι άνθρωποι απλά βάζουν τα πράγματα μαζί και γράφουν ένα σωρό βλακείες, και είναι πραγματικά λυπηρό γιατί δεν υπάρχει πια πραγματική δημοσιογραφία».

Το μοντέλο από τη Γερμανία συνέχισε κατακεραυνώνοντας τους ανθρώπους που «φτιάχνουν ιστορίες από το μυαλό τους» οι οποίες όπως τόνισε μπορεί να είναι επιβλαβείς για τους άλλους.

«Ένα άτομο το γράφει, και μετά όλοι το υιοθετούν και αυτό είναι πραγματικά λυπηρό γιατί, ξέρετε, οι άνθρωποι το διαβάζουν και το σκέφτονται και ενδεχομένως το ακολουθούν, και αυτό δεν είναι καλό», είπε.

Heidi Klum responds to 'sad' claim that she eats 900 calories a day | ENTERTAIN THIS!

Η Daily Mail σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι ακολουθούσε διατροφή χαμηλή σε θερμίδες, αφού είχε αποκαλύψει τι τρώει στα γεύματά της. Η Κλουμ φέρεται να είπε στους followers της ότι ξεκινά το πρωινό που αποτελείται από τρία αυγά ποσέ σε ζεστό ζωμό κοτόπουλου.

Ένας άλλος ακόλουθος ρώτησε τότε την Klum πόσο ζυγίζει, οπότε η σταρ απάντησε βιντεοσκοπώντας τον εαυτό της να ανεβαίνει σε μια ζυγαριά, με το βάρος της να κυμαίνεται μεταξύ 62 και 63 κιλών.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στο Γραμματικό: Επιχειρούν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις


Δείτε βίντεο με το επικό λάθος νονάς σε βάφτιση: Μπέρδεψε το όνομα του παιδιού προκαλώντας «εγκεφαλικό» στη
μάνα


Κερδισμένοι και χαμένοι από το εργασιακό νομοσχέδιο - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι εργοδότες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης