Σταύρος Νικολαΐδης: «Ο Μάρκος Σεφερλής θα ήταν εξαιρετικός στην Επίδαυρο, έχουμε δει τα σύστριγκλα»

Σταύρος Νικολαΐδης: «Ο Μάρκος Σεφερλής θα ήταν εξαιρετικός στην Επίδαυρο, έχουμε δει τα σύστριγκλα»

«Έχω πολύ ωραία σχέση, τον αγαπάω» συμπλήρωσε - Δείτε το βίντεο

stavrosnikolaidis_marjkosseferlis83
Για τη ζωή μετά τον ερχομό του γιου του, αλλά και τη σχέση του με τον Μάρκο Σεφερλή μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Σταύρος Νικολαΐδης.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και αναφορικά με τη συνεργασία που είχε με τον Μάρκο Σεφερλή είπε: «Έχω πολύ ωραία σχέση, τον αγαπάω. Ήταν η δεύτερη φορά που με εμπιστεύτηκε. Τη μία χρονιά που δεν έπαιξε στο Περοκέ και έκανε μιούζικαλ στο Ακροπόλ, ήθελε έναν καλό κωμικό για τη θέση του και πήρε εμένα. Αυτό του το αναγνωρίζω. Είναι τελειομανής σε υπερβολικό βαθμό, αλλά θέλει να περνάνε όλα από τα χέρια του και να έχουν την προσωπική τους σφραγίδα κι αυτό το καταλαβαίνω».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuhyu7uih5zl)

Κλείσιμο
«Όταν ξεκίνησα εγώ, ντρεπόμασταν να πούμε στους θεατρικούς σκηνοθέτες ότι παίζουμε τηλεόραση και ειδικά σε καθημερινά σίριαλ. Δεν μας έπαιρναν. Τώρα όλοι αυτοί, ψάχνουν να βρουν πιο νέο παιδί παίζει σε καθημερινή σειρά, για να τον πάρουν να πρωταγωνιστήσει σε δύσκολα έργα. Δεν υπάρχει κανείς να κρίνει την ποιότητα κανενός. Υπάρχει χώρος για όλους, ότι δεν σου αρέσει δεν το βλέπεις. Το ότι ο Μάρκος τόσα χρόνια είναι στις καρδιές μιας μερίδας κόσμου, κάτι λέει. Ο Μάρκος θα ήταν εξαιρετικός σε μία αριστοφανική κωμωδία, έχουμε δει στην Επίδαυρο τα σύστριγκλα» πρόσθεσε.

Για τον γιο του, ο Σταύρος Νικολαΐδης σχολίασε τέλος, ότι: «Ωρίμασα ο ίδιος ως άνθρωπος, πάρα πολύ απότομα. Εγώ και η γυναίκα μου ήμασταν πολύ συνειδητοποιημένοι στο ότι θέλουμε να κάνουμε παιδί λόγω την προϊστορίας που είναι γνωστή… και αυτό είναι συμβουλή προς όλους τους νέους γονείς. Αποφασίζεις πως όταν κάνεις παιδί – τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια – ο εαυτός σου έρχεται πολλές φορές σε δεύτερη μοίρα».


Ειδήσεις σήμερα:

«Αφού δεν φύγαμε από εκεί με χολέρα τυχεροί είμαστε», λέει συνοδός παιδιού ΑμέΑ στην κατασκήνωση της Μπούκας

Οι νέες κατηγορίες κατά του Τραμπ που «πυροδότησε με ψέματα την εισβολή στο Καπιτώλιο» - Τι ποινές αντιμετωπίζει

Ζήσαμε τον θερμότερο Ιούλιο της τελευταίας 14ετίας στην κεντρική και νότια Ελλάδα - Τα στοιχεία για την Αθήνα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης