Συμπληρώθηκαν 27 χρόνια από τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, την Κυριακή 23 Ιουλίου.
Η σπουδαία ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο και άφησε την τελευταία της πνοή στις 23 Ιουλίου του 1996.
Ωστόσο, δεν έχει φύγει από τη μνήμη του κόσμου, που την αγάπησε μέσα από τις ταινίες της και εξακολουθεί να τη βλέπει μέχρι και σήμερα, στις επαναλήψεις τους στη μικρή οθόνη.
Ο ανιψιός της, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, με αφορμή την επέτειο του θανάτου της ηθοποιού έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Σε αυτή, δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον ίδιο παιδί, στην αγκαλιά της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Στη λεζάντα έγραψε: «Πέρασαν κιόλας 27 χρόνια από την ημέρα που έκανες την Ελλάδα να δακρύσει. Ζεις πάντα στο μυαλό και την καρδιά μας».
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.