Η ηθοποιός, όπως αποκάλυψε με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε τραπέζι με τους καλούς της φίλους την Κυριακή 12 Απριλίου και έστειλε ευχές στους followers της.
«Χαρούμενο ελληνικό Πάσχα», έγραψε η Νία Βαρντάλος στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Η ηθοποιός ανέβασε επίσης φωτογραφία με τον σύντροφό της στο αυτοκίνητο, λίγη ώρα αφότου παρέλαβαν το άγιο φως, σημειώνοντας: «Χριστός Ανέστη από Λος Άντζελες».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας