Με τον αδερφό του τραγούδησε για πρώτη φορά ο Γιώργος Τσαλίκης και μοιράστηκε τη στιγμή αυτή με τους followers του.
Ο τραγουδιστής τη Δευτέρα 13 Απριλίου ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από την Κυριακή του Πάσχα εξηγώντας πως ήταν και η πρώτη φορά που ο γιος του άκουγε τον θείο του να τραγουδά. «Τρελό; Κι όμως αληθινό», έγραψε. Όπως φαίνεται, ο Παναγιώτης Τσαλίκης στην αρχή παρουσιάζεται διστακτικός, ωστόσο όλοι γύρω του τον ενθαρρύνουν και στη συνέχεια ερμηνεύει και μόνος του «Το Βουνό».
Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Γιώργος Τσαλίκης δήλωσε πως η ημέρα αυτή ήταν πολύ ιδιαίτερη για εκείνον: «Κυριακή του Πάσχα 2026. Σας ανοίγω κάποιες σελίδες από το "άλμπουμ" της ευλογημένης αυτής ημέρας. Μιας μέρας γεμάτης στιγμές και συναισθήματα. Σας στέλνω όλη μου την αγάπη. Και του χρόνου να είμαστε καλά», σημείωσε.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς