Αφού πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο, η Κλέλια Πανταζή ανέβασε στο Instagram προφίλ της, τα πρώτα στιγμιότυπα με τον νεογέννητο γιο της, ποζάροντας χαμογελαστή πλάι στον σύζυγό της.
«Τρις..ευτυχισμένοι» Αυτό είμαστε!! Επιτέλους σε κρατάμε αγκαλιά!!! Ήρθες για να ολοκληρώσεις την οικογένεια μας.. Όνομα μπορεί να μην σου έχουμε βρει ακόμη.. αλλά αν ήσουν Ινδιάνος θα ήσουν ο “Ήρθα για να Μείνω”!» έγραψε, μεταξύ άλλων, στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Κλέλια Πανταζή.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.