Σικάγο: Παππούς και γιαγιά μαστίγωσαν μέχρι θανάτου την 5χρονη εγγονή τους επειδή «λερώθηκε»

Σικάγο: Παππούς και γιαγιά μαστίγωσαν μέχρι θανάτου την 5χρονη εγγονή τους επειδή «λερώθηκε»

Το 5χρονο κοριτσάκι βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του παππού και της γιαγιάς – Τα δύο τέρατα χτυπούσαν ανελέητα το άτυχο παιδί

Terata_Pappoudes
Για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου της 5χρονης εγγονής τους κατηγορούνται ο παππούς και η γιαγιά του κοριτσιού σ το Σικάγο. Το άτυχο κοριτσάκι μαστιγώθηκε δώδεκα φορές με ζώνη επειδή αφόδευσε πάνω της, με τον παππού να ομολογεί ότι ήταν «περισσότερο σκληρός από ότι έπρεπε».

Οι εισαγγελείς του Ιλινόις αποκάλυψαν τη Δευτέρα ασύλληπτες λεπτομέρειες σχετικά με τη δολοφονία της 5χρονης Jada Moore στις 14 Ιουλίου, λέγοντας στο ακροατήριο ότι το κορίτσι είχε υποστεί ξυλοδαρμό για περισσότερο από δύο μήνες, αφήνοντάς το με σοβαρές κακώσεις που συνήθως παρατηρούνται σε θύματα τροχαίων δυστυχημάτων.

Οι παππούδες - τέρατα συνελήφθησαν και κατηγορούνται για φόνο πρώτου βαθμού που προκλήθηκε από πολλαπλούς τραυματισμούς λόγω κακοποίησης του παιδιού.

Suburban grandparents charged in 5-year-old granddaughter's death


Το φρικτό έγκλημα ήρθε στο φως όταν η αστυνομία και οι νοσοκόμοι κλήθηκαν στο σπίτι του ζευγαριού από τους ίδιους. Ο παππούς ήταν το άτομο που κάλεσε το 100, παραδεχόμενος με ωμότητα: «Χτυπούσα τη μικρή μου εγγονή και τώρα δεν ανταποκρίνεται».

Οι αστυνομικοί βρήκαν τη μικρή Jada «ξαπλωμένη στον καναπέ και εντελώς γυμνή». Οι διασώστες έκαναν ΚΑΡΠΑ στο παιδί πριν μεταφερθεί αεροπορικώς στο νοσοκομείο, όπου πέθανε την επόμενη μέρα.

Ο παππούς φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι άρχισε να χτυπάει την Jada αφού λέρωσε το εσώρουχό της.

sikago-eglima
H άτυχη 5χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του παππού και της γιαγιάς της
sikago-eglima2
Η γιαγιά της 5χρονης
sikago-eglima3
Ο παππούς της 5χρονης που ομολόγησε κυνικά το έγκλημά του
Κλείσιμο


Ήμουν πολύ σκληρός με το εγγονάκι μου 

Όταν η γιαγιά ρωτήθηκε από την αστυνομία, γιατί χτύπησαν το παιδί είπαν ότι η εγγονή τους «είχε ιστορικό με το να λερώνεται».

Μάλιστα οι παππούδες είπαν πως είχαν προειδοποιήσει τη μικρή ότι αν ξαναλερωνόταν θα τη μαστίγωνε με ζώνη.

Το παιδί δέχτηκε απανωτά χτυπήματα μέχρι που κατέρρευσε. Οι εισαγγελείς δήλωσαν στο δικαστήριο ότι και οι δύο παππούδες χτυπούσαν την Jada σε τακτική βάση με μια ζώνη, τα χέρια τους και με παπούτσι.

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι το κοριτσάκι ήταν καλυμμένο από την κορυφή ως τα νύχια με «μώλωπες, εκδορές και ουλές σε διάφορα στάδια επούλωσης».

Η Jada είχε επιπλέον εγκεφαλική αιμορραγία. Οι ξυλοδαρμοί είχαν ξεκινήσει μόλις ένα μήνα μετά την παραμονή της Jada στους παππούδες της, οι οποίοι την είχαν πάρει στις αρχές Απριλίου, υποσχόμενοι να δώσουν στην 5χρονη «μια καλύτερη ζωή στο σπίτι», αφού η μητέρα της, που ζει στην Ατλάντα αδυνατούσε να τη μεγαλώσει.

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα λειτουργήσει το Δημόσιο: Τηλεργασία για ευπαθείς ομάδες, ευέλικτο ωράριο για τους υπόλοιπους, λόγω καύσωνα

Τιτάνιες μάχες από τους πυροσβέστες - Παραμένει επικίνδυνη η κατάσταση στη Μάνδρα


Σε λίγες ώρες η πρώτη εκτέλεση θανατοποινίτη στην Αλαμπάμα μετά από έναν χρόνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης