Το «Happy Day» ρίχνει αυλαία και η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να μιλήσει για το φινάλε της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, κατά την έναρξη της εκπομπής.
Η παρουσιάστρια καλημέρισε το κοινό της και εξήγησε πως ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει πως η σημερινή εκπομπή είναι και η τελευταία.
«Στο τελευταίο για αυτή τη σεζόν "Happy Day", στο καθιερωμένο ξύπνημα, το αγαπημένο, πίνουμε τον καφέ μας, κάνουμε παρέα, ξεκινάμε όμορφα και θετικά κι είμαστε εδώ ο ένας για τον άλλο. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ότι είναι η τελευταία εκπομπή. Νιώθουμε ότι θα ξαναείμαστε τη Δευτέρα, μια κανονική μέρα», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctvoja7h51l5)
Με τη σειρά του, ο Δημήτρης Παπανώτας ανέφερε: «Εγώ έκλεισα τα ρολόγια. Σήμερα το πρωί που χτύπησε τελευταία φορά το ξυπνητήρι, μπαίνω με μεγάλη χαρά που το έβγαλα».
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.