Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής για άλλη μια φορά δεν έκρυψε την αντιπάθειά του για τον Γιώργο Κόρομι, αναφέροντας: «Δεν μιλάω γι' αυτόν. Αυτό μέχρι εκεί άξιζε, δεν μπορούσε να πάει και παραπάνω. Και απ' ότι είδαμε και αγωνιστικά ήταν από τους χειρότερους. Ο Κόρο δεν μπορούσε να πετύχει στόχο στο μισό μέτρο. Πιστεύω ότι τον Πύργο του Άιφελ να του πεις να τον πετύχει, δεν θα τον πετύχει».
Ο Τριαντάφυλλος επίσης αναφέρθηκε και στον Νίκο Μπάρτζη τον οποίο θεωρεί βέβαιο νικητή του φετινού διαγωνισμού, υποστηρίζοντας πως ο μόνος τρόπος για να χάσει το Survivor είναι να τον αποβάλλουν.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csqxxvztofap)
Σχετικά με αυτό, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Μόνο έτσι μπορεί να το χάσει να ξέρεις, μόνο έτσι μπορεί να χάσει την πρωτιά. Επειδή δεν ξέρω βάζουν κάποιοι να τον κάνουν να τσακωθεί. Να το κάνουν να γίνει θέμα επειδή έχουν δει ότι είναι δυνατός έξω. Εύχομαι να κρατηθεί. Όχι, δεν θα φύγει στο υπογράφω εγώ. Είναι κρίμα για έναν τσακωμό να φεύγουν οι παίκτες έτσι, καλύτερα να τους διώχνει ο κόσμος».
Ο Τριαντάφυλλος επίσης παραδέχτηκε πως και εκείνος το 2021 που συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης έκλεβε φαγητό από τους security ή από τους ντόπιους, και έδινε από τα κλεμμένα τρόφιμα στον Κόρομι, όμως εκείνος σε ένα επεισόδιο που είχαν μεταξύ τους, δεν του έδωσε να φάει από το ψάρι που είχε ψαρέψει.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.