Κρις Μπράουν-Usher: Έντονος καυγάς μεταξύ των δύο ράπερ - Δείτε το βίντεο

Κρις Μπράουν-Usher: Έντονος καυγάς μεταξύ των δύο ράπερ - Δείτε το βίντεο

Άσχημη κατάληξη φέρεται να είχε ο τσακωμός τους - Μάρτυρας αναφέρει ότι είδε τον Usher με αίματα στο πρόσωπο

kris_braoun_usher893
Δοκιμάζεται η μακροχρόνια φιλία των ράπερ, Κρις Μπράουν και ο Usher. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι δύο άλλοτε στενοί φίλοι και συνεργάτες διαπληκτίστηκαν έντονα στο πάρτι των 34ων γενεθλίων του Μπράουν στο Λας Βέγκας, το οποίο φέρεται να κατέληξε σε καυγά με ξύλο.

Το παραπάνω ήρθε να επιβεβαιώσει βίντεο του TMZ που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Οι ίδιες πληροφορίες, θέλουν τον Μπράουν να τσακώνεται με την Τεγιάνα Τέιλορ στο παγοδρόμιο Skate Rock City κατά τη διάρκεια του πάρτι γενεθλίων. Ο Usher προσπάθησε να παρέμβει και να μιλήσει στον εορτάζοντα, αλλά εκείνος φέρεται να άρχισε να βρίζει και να κάνει πατινάζ. Το TMZ αναφέρει πως ο Μπράουν εκνευρίστηκε όταν η Τέιλορ τον αγνόησε ενώ προσπαθούσε να της μιλήσει και «άρχισε να της φωνάζει».

Δείτε το κλιπ


Το ξέσπασμά του φέρεται να συνεχίστηκε, με τον ίδιο να βρίζει τόσο την Τέιλορ όσο και τον Usher πριν αποχωρήσει από το παγοδρόμιο με την παρέα του. Ο Usher, ωστόσο, φέρεται να έβγαλε τα πατίνια του και να πήγε να βρει τον φίλο του. Αυτόπτης μάρτυρας ισχυρίζεται ότι είδε τον Usher να κατευθύνεται πίσω από μια σειρά σταυθμευμένων λεωφορείων σε πάρκινγκ, όπου φέρεται να βρισκόταν ο Μπράουν και η παρέα του.

Λίγο αργότερα ο ίδιος μάρτυρας φέρεται να είδε τον Usher να φεύγει από εκεί με κάτι που έμοιαζε σαν ματωμένη μύτη, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί. 

Παραμένει ασαφές τι προκάλεσε τον καυγά και τον τραυματισμό του ράπερ. 
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης