Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» κι αρχικά, δήλωσε πως «η κατάσταση έχει ξεφύγει».
«Φέτος το Survivor μου θυμίζει Γ' Λυκείου, πολλές αποβολές. Αποβάλλεται ο ένας, αποβάλλεται ο άλλος. Οι κανονισμοί έρχονται, φεύγουν, υπάρχουν κινητά, έχει ξεφύγει η κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs0k51qv06i9)
Στη συνέχεια, σημείωσε πως το ριάλιτι έχει γίνει πλέον, ανθρωποφαγικό. «Πολλή ανθρωποφαγία. Φέτος είναι το πιο σκληρό ριάλιτι, γιατί υπάρχει δίψα στα μάτια των παικτών για κάτι που είναι περαστικό. Μην τα ξεπουλάτε όλα για αυτό. Ξεκολλάτε», σημείωσε.
Τέλος, αναφέρθηκε στο περιστατικό με το ρύζι στον κύκλο που συμμετείχε εκείνη, όταν οι συμπαίκτες της την κατηγόρησαν ότι έκλεψε από τις προμήθειες.
«Είδα αρκετούς παίκτες, όταν βρήκαν πάτημα, να με αποκαλούν κλέφτρα και να μιλούν για το πώς με μεγάλωσαν οι δικοί μου. Είχα φρικάρει. Πολλή ανθρωποφαγία», είπε κλείνοντας.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.