Το μοντέλο βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για τα σχόλια του Σπύρου Μαρτίκα, που την είχε χαρακτηρίσει «κλέφτρα».
«Η αλήθεια είναι ότι όταν ακούει κάποιος ότι ένας είναι κλέφτης σε ένα ριάλιτι, σε ένα παιχνίδι, για τον οποιοδήποτε λόγο, δεν θέλει λογικά μετά να διαφήμισει το προϊόν του με αυτόν τον άνθρωπο. Από τη μία καταλάβαινω αυτό», είπε χαρακτηριστικά.
«Το είχα πει όμως, και στο δεύτερο Survivor στα παιδιά να μη χρησιμοποιούν βαρύγδουπες κατηγορίες ο ένας για τον άλλο, γιατί μας βλέπει κόσμος έξω. Εγώ έχω χάσει τη δουλειά, γιατί εσύ με είπες κλέφτη», συμπλήρωσε.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.