Ο Άρης Σοϊλέδηςπροχώρησε σε δηλώσεις και μεταξύ άλλων, έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με τους όρους του συμβολαίου του στο Survivor.
Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αρχικά, σχολίασε για τη φιλία Μαρτίκα-Σκαφιδά: «Όταν κάνεις με κάποιον παρέα, είστε μαζί και στα καλά και στα... από πίσω».
Όπως είπε στη συνέχεια, αναφορικά με το ενδεχόμενο να έτρωγε και ο Σπύρος Μαρτίκας μαζί με την Αφροδίτη Σκαφίδα, η οποία και αποβλήθηκε από το ριάλιτι: «Αν τρώει ο Σπύρος, το ξέρει μόνο αυτός κι η παραγωγή».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs0m5a7dyt15)
Όσο για τους όρους των συμβολαίων των παικτών, είπε: «Υπάρχει όρος στο συμβόλαιό μας που λέει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε μήνυση σε άλλον παίκτη για όσα λέει μέσα στο παιχνίδι. Ο Σπύρος ή δεν διάβασε καλά το συμβόλαιο ή το έχει ξεχάσει».
Τέλος, για τη δήλωση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου ότι ο Μπάρτζης δέχτηκε χρήματα για να «καρφώσει» την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, σχολίασε: «Αν ισχύει αυτό, άστο».
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.