Ο καβγάς Γρηγόρη - Ιάσονα και οι αλήθειες για την πρωινή ζώνη του Mega

Ο καβγάς Γρηγόρη - Ιάσονα και οι αλήθειες για την πρωινή ζώνη του Mega

Ανάβουν τα αίματα και πληθαίνουν οι κωλοτούμπες στο τηλεοπτικό τερέν…

TV_arnaoutoglou
Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για χαρακτηρισμούς, οι οποίοι στον δημόσιο διάλογο είναι λίγο βαρείς. Ως πολύ. Την αψιμαχία την άνοιξε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης σε συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και με σχόλια για τον παρουσιαστή που δεν ήταν στην σφαίρα της κριτικής, όπως η φράση «Οποιος τσακώνεται με τον Γρηγόρη έχει δίκιο αυτός και όχι ο Γρηγόρης» ενώ τα χρώματα που περιέγραψε την καριέρα του ήταν τουλάχιστον μελανά. Ο Γρηγόρης απάντησε, χαρακτηρίζοντας τον κριτικό ως «κακόψυχο» και απαξίωσε συνολικά την παρουσία του.

Καλό είναι αυτά να μην γίνονται. Και καλό είναι να μην φτάνουμε σε τέτοιο σημείο. Γιατί όταν συμβαίνει κάτι σοβαρό, αναλογιζόμαστε πόσο λάθος κάνουμε να ασχολούμαστε με φαιδρότητες. Και μετά ξανά προς την δόξα τραβά. Αλλωστε η κριτική γίνεται με επιχειρήματα και όχι με χαρακτηρισμούς.

Δεν υπάρχει καμία προοπτική τελικής συζήτησης του Mega με τις παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης πριν το Πάσχα. Οι αποφάσεις θα ληφθούν μετά και όλα θα ανακοινωθούν εν καιρώ. Φυσικά προτεραιότητα για το κανάλι έχουν τα σίριαλ που θα καλύψουν το prime time.

Μία υπέροχη παραγωγή της ΕΡΤ, τα «Νούμερα» κλείνουν τον κύκλο τους με το τελευταίο επεισόδιο να προβάλλεται την Παρασκευή στις 31 Μαρτίου. Είναι κάτι που εντυπωσίασε και άξιζε όχι μόνο και ειδικά τηλεοπτικά. Ηταν ένα ευρύτερο καλλιτεχνικό εγχείρημα, το οποίο έκανε ωραία φασαρία. Την Παρασκευή λοιπόν μας περιμένει κάτι ωραίο για το τέλος, όπως μας ενημερώνουν.

«Ολοι οι κύκλοι κάποτε κλείνουν και «Τα Νούμερα» κλείνουν τον πρώτο κύκλο τους, μέσα στον «κύκλο» ενός group therapy. Ο καθένας τους λέει στον ψυχοθεραπευτή (Γιώργος Αγγελόπουλος) πώς πέρασε στη «Μάντρα» έναν ολόκληρο χρόνο και πώς θα ονειρευόταν μια δικιά του «Μάντρα». Στις φαντασιώσεις τους, η «Μάντρα» γίνεται από παράρτημα της… Λυρικής μέχρι σκυλάδικο του ’80. Απρόσμενα ντουέτα, μεταμφιέσεις, ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος του σωματείου των… Στρουμφ και ο υπέροχος Θωμάς Ζάμπρας, που έχει μια «καλή» κουβέντα για τον καθένα. Όλα καταλήγουν σε ένα ξέφρενο πάρτι, με τον θρυλικό Δημήτρη Μεντζέλο από τα Ημισκούμπρια, την απόλυτη Idra Kayne, τον συγκινητικό αποχωρισμό των ηρώων μας και μια οριστική απάντηση στο αίτημα για «Κροκοδειλάκι Νο2». Καλή αντάμωση, παιδιά.

Κλείσιμο
Δεν φαίνεται να κάνει πρεμιέρα πριν το Πάσχα το «Ζούμε αλλιώς». Ο ΑΝΤ1 μέχρι στιγμής τηρεί στάση αναμονής.

Σίσσυ μου όμορφη, όταν λες να κάνει ο Βασσάλος δική του εκπομπή, τι ακριβώς έχεις στο μυαλό σου;

Μην ψήνεστε με όλα τα βίντεο τα οποία κυκλοφορούν. Ας το ψάξουμε λίγο. Καμιά φορά το παρασκήνιο θυμίζει κάτι άλλο αλλά απλά πρόκειται για παρασκήνιο και όχι για κρυφή κάμερα. Από Αγιο Δομίνικο εννοώ…

Και ας κλείσουμε ήρεμα με το κουίζ: «Ποια εκπομπή ψάχνει για αρχισυντάκτη αν και στον τωρινό δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν;»

Πάμε κι ένα bonus; Πάμε… Ποια εκπομπή επιστρέφει σε κανάλι που βρισκόταν πριν από χρόνια;

Ειδήσεις σήμερα:

Τι αλλάζει στο Αιγαίο με τους πυραύλους SPIKE-NLOS που ενέκρινε το ΚΥΣΕΑ

Ηλιούπολη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προπονητή-βιαστή

Κερατσίνι: «Με βίασε... γιατί έπιασα δουλειά» λέει η 45χρονη που κακοποίησε ο σύζυγός της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης