Survivor All Star: Οι παραβιάσεις Πιλίδη και Γκότση που έφεραν την αποβολή τους

Survivor All Star: Οι παραβιάσεις Πιλίδη και Γκότση που έφεραν την αποβολή τους

Οι ανακοινώσεις του Λιανού, οι αντιδράσεις των υπολοίπων και το μέλλον των δύο ανδρών στο ριάλιτι επιβίωσης

gkotsis_pilidis82927
Την προσωρινή αποβολή των Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor All Star.

Οι δύο άνδρες παραβίασαν διαφορετικούς κανονισμούς ο καθένας. Η παραγωγή «έπιασε» τον ένα να επιδιώκει επικοινωνία και τον άλλο να προσπαθεί να βρει φαγητό.

Οι κανόνες που παραβίασαν
Κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεών του στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ανέφερε, ποιους βασικούς κανόνες του ριάλιτι επιβίωσης καταπάτησαν οι δύο παίκτες.

«Ο Γιωρίκας Πιλίδης κι ο Ηλίας Γκότσης παραβίασαν βασικούς κανόνες του Survivor. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Ο Γιωρίκας παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας. Είχε επικοινωνία με την Ελλάδα, βρήκαμε το κινητό από το οποίο έγινε η επικοινωνία και βρήκαμε και τον συγκεκριμένο αριθμό στον οποίο καλούσε. Ο Ηλίας Γκότσης κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά βρήκε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή στο Survivor. Άλλος ένας κι απαραβίαστος κανόνας του παιχνιδιού. Και για αυτήν την περίπτωση υπάρχουν συγκεκριμένες αποδείξεις» είπε ο Γιώργος Λιανός στους διαγωνιζόμενους.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crhcwqisib55)

Ποιο θα είναι το μέλλον των δύο παικτών;
Δεν είναι γνωστή ακόμη, η απόφαση της παραγωγής για τις ενέργειες Γκότση και Πιλίδη. Παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο, ο νικητής του Survivor 2018 και ο πρωταθλητής πάλης να αποχωρήσουν οριστικά από το παιχνίδι, αφού το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα.

Ο Γιώργος Λιανός, είπε σχετικά με αυτό: «Έχοντας πλέον όλα τα δεδομένα στα χέρια μας, φτάσαμε στο σημείο να εξετάσουμε τα στοιχεία ένα ένα και καταλήξαμε στην συγκεκριμένη απόφαση. Θα σας ανακοινώσω την απόφαση της παραγωγής. Η απόφαση είναι ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης κι ο Ηλίας Γκότσης αποβάλλονται από το Survivor All Star».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crhfxxafv50x)

Οι αντιδράσεις των παικτών
Αφού ανακοίνωσε όσα έπρεπε να ανακοινώσει για τους δύο παραβάτες του Αγίου Δομινίκου, ο παρουσιαστής έδωσε το λόγο στους υπόλοιπους παίκτες του ριάλιτι για να πουν την άποψη τους για την συγκεκριμένη εξέλιξη και κατά πόσο πιστεύουν ότι η αποβολή τους μπορεί να επηρεάσει τη δυναμική των Μπλε που έχασαν δυο από τους καλύτερους παίκτες τους. Οι περισσότεροι «καταδίκασαν» τους δύο παίκτες, τονίζοντας ότι πρέπει να τιμωρηθούν , εφόσον η παραγωγή το έχει διασταυρώσει.

Ωστόσο, ο Ηλίας Μπόγδανος εξέφρασε τη στενοχώρια του, μιας και είχε έρθει κοντά με τους δύο άνδρες που κινδυνεύουν να αποβληθούν οριστικά από το παιχνίδι. «Είμαι πολύ στενοχωρημένος γιατί είμαι κοντά με τα δύο παιδιά. Είναι πολύ στενάχωρο να βλέπεις ότι έχει γίνει και στο παρελθόν, να απομακρύνονται παίκτες που έχουν να δώσουν πολλά στον στίβο μάχης. Δυσκολεύομαι να τοποθετηθώ γιατί θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι για εμένα» είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crhgipkuwv9t)
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crhghycp3dz5)
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crhglo9jkk6p)
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crhgjqrn53rt)
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crhgn0eqpb8h)

Οι υποψίες του Βασάλου
Όταν ήρθε η δική του σειρά να σχολιάσει τις εξελίξεις, ο Κωνσταντίνος Βασάλος άφησε να εννοηθεί πως είχε δει κάποιες ύποπτες κινήσεις των πρώην συμπαικτών του.

«Για εμένα όπως στρώνεις, κοιμάσαι. Όλοι λίγο πολύ τα ξέραμε. Δηλαδή όλοι βλέπαμε κινήσεις ύποπτες και λέγαμε σε πηγαδάκια “τι γίνεται εδώ;”. Εγώ, επειδή είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύω πάρα πολύ στο κάρμα, δεν ήθελα να μιλήσω, ούτε να κάνω μέσα σε εισαγωγικά τον ρουφιάνο ότι είδα αυτό ή εκείνο. Λέω κάποια στιγμή, όταν είναι συστηματικό αυτό που κάνεις, σίγουρα θα το βρεις μπροστά σου. Από ό,τι φάνηκε έτσι έγινε και με τα δύο παιδιά. Αργά ή γρήγορα ο "κλέφτης", σε εισαγωγικά για να μην παρεξηγηθούν τα λόγια του, θα πιαστεί» είπε ο παίκτης.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crhgkmo9csbd)

NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Ειδήσεις σήμερα:

«Είμαι καλός άνθρωπος» λέει ο Γιόσεφ Φριτζλ που φυλάκισε και βίαζε την κόρη του επί 24 χρόνια

Μητέρα κατήγγειλε απόπειρα βιασμού της 11χρονης κόρης της από έξι άτομα στο κέντρο προσφύγων στη Ριτσώνα

Αντίστροφη μέτρηση για το «Καλάθι των Νονών» - Την Τετάρτη η πρεμιέρα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης