Γκουίνεθ Πάλτροου: Τα δύο της παιδιά θα καταθέσουν στη δίκη

Γκουίνεθ Πάλτροου: Τα δύο της παιδιά θα καταθέσουν στη δίκη

Ο δικηγόρος της ηθοποιού ζήτησε από το Ανώτατο Δικαστήριο να καταθέσει και η οικογένειά της, που ήταν παρούσα στο ατύχημα

gkouineth-paltroou__1_
Τα παιδιά της Γκουίνεθ Πάλτροου, Έιπλ και Μόουζις θα καταθέσουν υπέρ της μητέρας τους στη δίκη της ηθοποιού, που κατηγορείται για αμέλεια καιεγκατάλειψη αναφορικά με ατύχημα που φέρεται να προκάλεσε στον συνταξιούχο γιατρό, Τέρι Σάντερσον.

Η ηθοποιός παραπέμφθηκε στο δικαστήριο για το ατύχημα που έλαβε χώρα το 2016, ενώ έκανε στη Γιούτα ένα από τα πιο πολυτελή χιονοδρομικά κέντρα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Σάντερσον δήλωσε πως η Πάλτροου «κατέβαινε, χωρίς να προσέχει από μια πλαγιά» στο χιονοδρομικό κέντρο, Deer Valley, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν.

Η δίκη έχει ήδη ξεκινήσει και κατά την πρώτη κιόλας ημέρα, ο δικηγόρος του 69χρονου συνταξιούχου γιατρού χαρακτήρισε «σκληρή και απερίσκεπτη» την ηθοποιό, ενώ τόνισε πως έδειξε «έδειξε αδιαφορία για τον συνάνθρωπό της» θεωρώντας ότι είχε επίγνωση της υγείας του.

Από τη μεριά του, ο δικηγόρος της σταρ ζήτησε να καταθέσουν ενώπιον του δικαστηρίου τόσο τα δύο της παιδιά, όσο και ο σύζυγός της, Μπραντ Φάλτσουκ, καθώς ήταν όλοι παρόντες στο ατύχημα.

Κλείσιμο
Ο Σάντερσον κατηγορεί την 50χρονη ηθοποιό ότι του προκάλεσε μόνιμη εγκεφαλική βλάβη, αφού φέρεται να τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε στο Deer Valley Resort. Ο πρώην γιατρός του Στρατού στην αρχική αγωγή του ζητούσε αποζημίωση 3,1 εκατ. δολάρια ενώ πλέον ζητά 300.000.

Η Πάλτροου από την άλλη απαντά με αγωγή ζητώντας «συμβολική αποζημίωση» ύψους ενός δολαρίου εκτός των δικαστικών εξόδων λέγοντας ότι στην πραγματικότητα αυτός ήταν που τη χτύπησε και τον κατηγορεί ότι εκμεταλλεύεται τη «διασημότητα και τον πλούτο» της.



Ειδήσεις σήμερα: 

«Γίνονται αλλαγές που δεν έχουν συμβεί εδώ και 100 χρόνια» είπε ο Σι στον Πούτιν πριν φύγει από τη Μόσχα

Συνελήφθη προπονητής τάε κβον ντο στην Ηλιούπολη για βιασμό τουλάχιστον 5 μαθητριών

Επίθεση με μαχαίρι έξω από το Εφετείο Αθηνών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης