The Voice: Η 16χρονη Μαρία Σακελλάρη είναι η νικήτρια του τάλεντ σόου

The Voice: Η 16χρονη Μαρία Σακελλάρη είναι η νικήτρια του τάλεντ σόου

Η νεαρή τραγουδίστρια είναι από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη - Είναι μαθήτρια Μουσικού Λυκείου και έχει τη δική της μπάντα – Πώς έφτασε στον τελικό

Maria_Sakellari
Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ ο τελικός του «The Voice» μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Μετά από έναν μαραθώνιο διαγωνισμό τραγουδιού η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη ήταν η μεγάλη νικήτρια του μουσικού τάλεντ σόου.

Στο διαγωνιστικό κομμάτι ο μεγάλος τελικός που παρουσίασε η Φαίη Σκορδά χωρίστηκε σε τρεις φάσεις. Από τους οκτώ φιναλίστ και την πρώτη ψηφοφορία έμειναν οι τέσσερις καλύτεροι και στη συνέχεια οι δυο, από τους οποίους κρίθηκε και ο μεγάλος νικητής του σόου.

Την πρόκριση πήραν ο Μωυσής Παπαμωυσέως και η Dodona από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο Λάμπρος Τσιαπούτας από την ομάδα του Σάκη Ρουβά και η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Στην τρίτη και τελευταία φάση οι τέσσερις υποψήφιοι θα έπρεπε να γίνουν δύο. Στην τελική δυάδα έφτασαν η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και η Dodona από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού.



Κλείσιμο
Όταν ο φάκελος με το όνομα του νικητή έφτασε στα χέρια της Φαίης Σκορδά η αγωνία είχε χτυπήσει κόκκινο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της παρουσιάστριας η μεγάλη νικήτρια του The Voice Of Greece ήταν η Μαρία Σακελλάρη.

H Μαρία Σακελλάρη είναι η μεγάλη νικήτρια του φετινού The Voice
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr3wwwwmbk0x)

Οι τρεις εμφανίσεις της Μαρίας Σακελλάρη

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr3t81weqkxl)


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr3vmpv78y15)


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr3wprbr92ht)


Ποια είναι η Μαρία Σακελλάρη
Η Μαρία Σακελλάρη είναι μόλις 16 ετών, είναι μαθήτρια Μουσικού Λυκείου και έχει τη δική της μπάντα. Από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή του The Voice ξεχώρισε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co5ipjq0wir5)

Ερμηνεύοντας το «I ‘d rather go blind» μάγεψε τους τέσσερις κριτές με αποτέλεσμα να γυρίσουν όλες οι καρέκλες και να ξεκινήσει το… παιχνίδι της διεκδίκησης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co5j34dfgpvt)

Η διεκδίκηση ήταν σκληρή με τους coaches να ανεβαίνουν στη σκηνή για να βρεθούν κοντά της όμως ο Πάνος Μουζουράκης ήταν αυτός που την κέρδισε και εντέλει δικαιώθηκε! Από τα Knockouts προκρίθηκε με το «Fallin» για να αντιμετωπίσει στα Battles την Δώρα Αρβανίτη στο «I don’t want to miss a thing» περνώντας στην επόμενη φάση.

Η Μαρία Σακελλάρη αναγνώρισε από πολύ μικρή ηλικία το ταλέντο της στο τραγούδι και παρά το νεαρό της ηλικία της, δήλωσε συμμετοχή στο The Voice και κατάφερε να αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια.

Η αγάπη της για το τραγούδι αποδεικνύεται και μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media, καθώς, στις περισσότερες από αυτές βρίσκεται σε κάποια μουσική σκηνή, ερμηνεύοντας τα αγαπημένα της τραγούδια.


Ειδήσεις σήμερα:

Γης της Ελιάς: O Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε ότι η Αφροδίτη Λιάντου δεν θα είναι στην τρίτη σεζόν

Τάσος Λέκκας: Η φωτεινή πλευρά της «νύχτας»


Η Σοφία Βογιατζάκη φίλησε τον Σαρμπέλ στο στόμα - Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης