Άαρον Κάρτερ: Η μητέρα του τραγουδιστή δημοσίευσε φωτογραφίες από το σημείο που πέθανε ο γιος της

Άαρον Κάρτερ: Η μητέρα του τραγουδιστή δημοσίευσε φωτογραφίες από το σημείο που πέθανε ο γιος της

Ο 34χρονος τραγουδιστής βρέθηκε νεκρός τον περασμένο Νοέμβριο στο μπάνιο του σπιτιού του

aaron-carter-43423
Ο θάνατος του τραγουδιστή της ποπ, Άαρον Κάρτερ, τον περασμένο Νοέμβριο εξακολουθεί να αποτελεί μυστήριο και τώρα η μητέρα του, Τζέιν, μοιράζεται κάποιες φωτογραφίες από το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 34χρονος, σε μια προσπάθεια να τραβήξει την προσοχή στην έρευνα.

Οι ανατριχιαστικές εικόνες, οι οποίες αναρτήθηκαν στο Facebook, δείχνουν κάποια περιττώματα στο πάτωμα του μπάνιου, μια μπανιέρα γεμάτη με πράσινο νερό και πετσέτες που έχουν απλωθεί στο δωμάτιο.

Η μητέρα του Κάρτερ, σημειώνει ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν τραβήχτηκαν από την αστυνομία και ότι δεν έχουν ληφθεί σοβαρά από τις Αρχές.

Still trying to get a real investigation for the death of my son Aaron Carter I want to share these death scene photos...

Posted by Jane Schneck on Wednesday, March 1, 2023
Κλείσιμο

carter_534534
carter_165465
carter_1_2
carter_1

Η Τζέιν πιστεύει ότι η αιτία θανάτου του γιου της, δεν διερευνήθηκε σωστά λόγω του ιστορικού του εθισμού του. Ισχυρίζεται ότι ο ιατροδικαστής έκρινε τον θάνατό του ως τυχαία υπερβολική δόση, χωρίς να το ερευνήσει ως πιθανό έγκλημα.

Σύμφωνα με τη μητέρα του Κάρτερ, ο γιος της δέχτηκε απειλές προτού πεθάνει και στοχοποιήθηκε από ανθρώπους που έκαναν τη ζωή του δυστυχισμένη. Η ίδια και η αρραβωνιαστικιά του Άαρον, Μέλανι Μάρτιν, υποψιάζονται ότι ο Άαρον κατάπιε ένα ναρκωτικό που του έδωσε ένας έμπορος που τον απείλησε για ένα απλήρωτο χρέος.
SPL5500330_001

Ο θάνατος του Άαρον Κάρτερ έχει αφήσει πολλά ερωτήματα αναπάντητα και η οικογένειά του απαιτεί απαντήσεις. Θέλουν δικαιοσύνη για τον γιο τους και πιστεύουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που πρέπει να λογοδοτήσουν για τον θάνατό του.

Αν και δεν είναι σαφές αν η δημοσίευση αυτών των νέων φωτογραφιών θα οδηγήσει σε νέα στοιχεία στην υπόθεση, χρησιμεύουν ως υπενθύμιση ότι η έρευνα για τον θάνατο του Άαρον Κάρτερ δεν έχει ακόμη τελειώσει.


Ειδήσεις σήμερα:

Σύγκρουση τρένων - Ιατροδικαστής Λάρισας: Στους 57 οι νεκροί - Πάνω από 10 σάκοι με ανθρώπινα μέλη

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στη φυλακή μετά την απολογία του ο πρώην διαιτητής Φίλιππος Ντόβας

Σύγκρουση τρένων: Χωρίς σύγχρονο σύστημα ελέγχου το 30% του σιδηροδρομικού δικτύου στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης