Άαρον Κάρτερ: Αποτεφρώθηκε η σορός του - Μυστήριο παραμένουν τα αίτια του θανάτου του

Άαρον Κάρτερ: Αποτεφρώθηκε η σορός του - Μυστήριο παραμένουν τα αίτια του θανάτου του

Χρειάζονται κι άλλες εξετάσεις σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου του

SPL5500330_001
Η σορός του Άαρον Κάρτερ, που βρέθηκε πνιγμένος στην μπανιέρα του, έχει αποτεφρωθεί, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα που διέρρευσαν πληροφορίες από το πιστοποιητικό του θανάτου του.

Ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στην ηλικία 34 ετών. Ήταν ο μικρότερος αδερφός του Νικ Κάρτερ των Backstreet Boys.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, το Υπουργείο Υγείας της Κομητείας του Λος Άντζελες αναφέρει στο πιστοποιητικό ότι ο Κάρτερ αποτεφρώθηκε στις 9 Νοεμβρίου και οι στάχτες του δόθηκαν στην αδελφή του, Έιντζελ. Το ίδιο δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι «θα καθοριστεί από την οικογένεια, το ποιο θα είναι το τελευταίο μέρος της ανάπαυσής του».

Ακόμη, το πιστοποιητικό αποκαλύπτει επίσης, ότι πραγματοποιήθηκε νεκροψία, αλλά η επίσημη αιτία θανάτου τέθηκε υπό αναβολή προς το παρόν, καθώς χρειάζεται να γίνει περαιτέρω έρευνα στις εξετάσεις.

Ο Άαρν Κάρτερ οποίος άνοιξε την περιοδεία των Backstreet Boys το 1997, έγινε διάσημος τη δεκαετία του '90 κυκλοφορώντας τέσσερα άλμπουμ, ξεκινώντας την επαγγελματική του πορεία από την ηλικία των 9 ετών. Η ζωή του Κάρτερ υπήρξε ταραχώδης, καθώς διαπληκτίστηκε δημοσίως με πολλούς, συμπεριλαμβανομένου του αδελφού του Νικ, τον οποίο κατηγόρησε ότι προσπάθησε να τον θέσει υπό κηδεμονία.

Το 2019, αποκάλυψε στο «The Doctors» ότι διαγνώστηκε με πολλαπλή διαταραχή προσωπικότητας, σχιζοφρένεια, οξύ άγχος και μανιακή κατάθλιψη, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν από το CNN.
Aaron Carter - Whiskey A Go Go - 05/27/22

Ο Κάρτερ άφησε πίσω του έναν γιο 11 μηνών και στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram ακούγεται να τραγουδάει ότι θα φύγει αλλά όχι για πολύ. Το βίντεο αναρτήθηκε, μόλις μία ημέρα πριν από τη σοκαριστική ανακοίνωση του θανάτου του. Ο τραγουδιστής έχει δύο αδελφές, εκ των οποίων η μία είναι η δίδυμη αδελφή του, που έφυγε από τη ζωή το 2012, σε ηλικία 25 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Φωτογραφία: Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com


Ειδήσεις σήμερα:

Πουλήθηκε 2,3 εκατ. ευρώ η μπάλα που ο Μαραντόνα έστειλε στα δίχτυα με το «χέρι του Θεού»

Βίντεο ντοκουμέντο: «Κάτσε κάτω ρε» φώναζαν γονείς στον 35χρονο για τη σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών στην Κω

Η γυναίκα που εμφανίστηκε στο πλευρό του Μπραντ Πιτ - Είναι η πρώην του Πολ Γουέσλι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης