Άαρον Κάρτερ: Ο μάνατζέρ του περιγράφει την τελευταία τους συνάντηση - «Δεν φαινόταν εντάξει»

Άαρον Κάρτερ: Ο μάνατζέρ του περιγράφει την τελευταία τους συνάντηση - «Δεν φαινόταν εντάξει»

Οι δύο άνδρες βρέθηκαν σε ένα στούντιο ηχογράφησης, δύο ημέρες πριν τον θάνατο του τραγουδιστή - «Έπρεπε να είχα δώσει περισσότερη προσοχή» λέει ο μάνατζερ

aaron_carter
Ο Άαρον Κάρτερ έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, σε ηλικία 34 ετών και μέρα με τη μέρα, νέες αποκαλύψεις για αυτόν κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο.

Ο μικρότερος αδερφός του Νικ Κάρτερ βρέθηκε πνιγμένος στην μπανιέρα του. Ο μάνατζέρ του, Τέιλορ Χέλγκεσον μίλησε στην Page Six και δήλωσε πως δύο μέρες, πριν «φύγει» τον είχε δει και η εικόνα του τον είχε πραγματικά «τρομάξει».

«Φαινόταν τόσο αδύνατος. Ήταν εξαιρετικά κουρασμένος. Φαινόταν πως έπρεπε να κάνει οτιδήποτε άλλο, εκτός από το να δουλέψει. Έμοιαζε σαν να έπρεπε κάποιος να τον φροντίσει», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρει ο άνθρωπος, που συνεργαζόταν με τον Κάρτερ τους τελευταίους οκτώ μήνες της ζωής του, αναφέρει πως συναντήθηκε με τον τραγουδιστή στο στούντιο ηχογράφησης, καθώς είχαν σκοπό να δουλέψουν πάνω σε ένα νέο άλμπουμ.

Κλείσιμο
Ωστόσο, μόλις είδε τον πελάτη του, κατάλαβε πως κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει, καθώς δεν θύμιζε σε τίποτα τον άλλοτε, αισιόδοξο και γεμάτο ενέργεια, Άαρον Κάρτερ.

«Δεν φαινόταν εντάξει. Τώρα που το σκέφτομαι ξανά, καταλαβαίνω πόσο σημαντικό μήνυμα ήταν αυτό. Έπρεπε να είχα δώσει περισσότερη προσοχή. Δεν ήταν εντάξει σωματικά. Φαινόταν. Και ψυχικά ίσως. Αλλά το έπαιζε ενθουσιασμένος. Ήταν πολύ έξυπνος, είχε συνείδηση του τι ήθελαν να βλέπουν οι άνθρωποι από εκείνον», εξηγεί.

Ανέφερε επίσης, πως ο Κάρτερ είχε τόσο μεγάλο ενθουσιασμό για τα επόμενα βήματά του και το μέλλον του, που τον έκανε να αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο ότι ο τραγουδιστής σκόπευε να αυτοκτονήσει.

«Ήταν ένας τύπος με πολλά σχέδια. Είχα τόσα πολλά πράγματα να κάνουμε. Επίσης, ήταν ένας πολύ περήφανος τύπος. Δεν ήταν του στυλ του κάτι τέτοιο», τονίζει.


Ο Άαρν Κάρτερ οποίος άνοιξε την περιοδεία των Backstreet Boys το 1997, έγινε διάσημος τη δεκαετία του '90 κυκλοφορώντας τέσσερα άλμπουμ, ξεκινώντας την επαγγελματική του πορεία από την ηλικία των 9 ετών. Η ζωή του Κάρτερ υπήρξε ταραχώδης, καθώς διαπληκτίστηκε δημοσίως με πολλούς, συμπεριλαμβανομένου του αδελφού του Νικ, τον οποίο κατηγόρησε ότι προσπάθησε να τον θέσει υπό κηδεμονία.

Το 2019, αποκάλυψε στο «The Doctors» ότι διαγνώστηκε με πολλαπλή διαταραχή προσωπικότητας, σχιζοφρένεια, οξύ άγχος και μανιακή κατάθλιψη, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν από το CNN.


Ο Κάρτερ άφησε πίσω του έναν γιο 11 μηνών και στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram ακούγεται να τραγουδάει ότι θα φύγει αλλά όχι για πολύ. Το βίντεο αναρτήθηκε, μόλις μία ημέρα πριν από τη σοκαριστική ανακοίνωση του θανάτου του. Ο τραγουδιστής έχει δύο αδελφές, εκ των οποίων η μία είναι η δίδυμη αδελφή του, που έφυγε από τη ζωή το 2012, σε ηλικία 25 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

«Τον χτυπούσαν με σίδερο στα πόδια» - Καταγγελίες «φωτιά» για την Κιβωτό του Κόσμου

Με «σκονάκι» ο Μπάιντεν στην G20 για να αποφύγει γκάφες - Δείτε τις «σκηνικές οδηγίες»

Pirelli 2023: Γνωστά σέξι μοντέλα όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί στο διασημότερο ημερολόγιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης