Άαρον Κάρτερ: Η αρραβωνιαστικιά του δέχεται απειλές για τη ζωή της - «Εσύ φταις» λένε οι φαν

Άαρον Κάρτερ: Η αρραβωνιαστικιά του δέχεται απειλές για τη ζωή της - «Εσύ φταις» λένε οι φαν

Η Μέλανι Μάρτιν ζει έναν «εφιάλτη» - Λαμβάνει υβριστικά μηνύματα, ενώ οι θαυμαστές του τραγουδιστή προσπαθούν να μπουν στην ιδιοκτησία και κοιτάνε από τα παράθυρα του σπιτιού 

SPL5500330_001
Πνιγμένος στην μπανιέρα του σπιτιού του βρέθηκε ο Άαρον Κάρτερ, με τα αίτια του τραγικού θανάτου του να βρίσκονται, υπό διερεύνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, μετά τον θάνατο του τραγουδιστή μερικοί από τους θαυμαστές του, φαίνεται να κάνουν δύσκολη τη ζωή της αρραβωνιαστικιάς του, Μέλανι Μάρτιν, καθώς την παρενοχλούν.

Πηγές που συνδέονται με τη Μάρτιν, αναφέρουν ότι από τότε που πέθανε ο Άαρον Κάρτερ, βιώνει έναν «εφιάλτη» στο διαδίκτυο, αφού λαμβάνει εκατοντάδες υβριστικά μηνύματα, από τους φαν του τραγουδιστή.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η συνεχής παρενόχληση περιλαμβάνει μηνύματα που εύχονται θάνατο στη γυναίκα, με την οποία ήταν αρραβωνιασμένος ο Κάρτερ, ενώ άλλοι την κατηγορούν ότι είναι υπεύθυνηγια το τέλος της ζωής του τραγουδιστή. 

Άλλες πληροφορίες του δημοσιεύματος της ΤΜΖ σημειώνουν, ότι κάποια πρόσωπα εμφανίστηκαν στο σπίτι του Άαρον Κάρτερ, όπου βρέθηκε νεκρός σε μια μπανιέρα και προσπαθούν να μπουν στην ιδιοκτησία, ενώ κοιτούν και μέσα από τα παράθυρα του σπιτιού.

Η Μέλανι Μάρτιν, η οποία ξαφνικά έχασε τον αγαπημένο της, κάλεσε και την αστυνομία, έτσι ώστε να μπορέσει να προστατευθεί από την «επίθεση» των φαν και να διατηρήσει την ηρεμία της.

Κλείσιμο
Το ζευγάρι έχει μάλιστα αποκτήσει μαζί και έναν γιο 11 μηνών.

Πνιγμένος στην μπανιέρα
Οι αστυνομικές αρχές δήλωσαν ότι έλαβαν κλήση στο 100 στις 11 το πρωί του Σαββάτου, η οποία έλεγε ότι «ένας άνδρας είχε πνιγεί στην μπανιέρα». Επικοινώνησε μαζί τους η οικιακή βοηθός, η οποία είχε βρει το πτώμα του.

Η ζωή του ήταν ταραχώδης καθώς διαπληκτίστηκε δημοσίως με πολλούς, συμπεριλαμβανομένου του αδελφού του Νικ, τον οποίο κατηγόρησε ότι προσπάθησε να τον θέσει υπό κηδεμονία, παρόμοια με αυτή που είχε τεθεί στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς.
Aaron Carter - Whiskey A Go Go - 05/27/22
Το 2019, αποκάλυψε στο «The Doctors» ότι διαγνώστηκε με «πολλαπλή διαταραχή προσωπικότητας, σχιζοφρένεια, οξύ άγχος και μανιακή κατάθλιψη» σύμφωνα με το CNN.

Ο Κάρτερ αφήνει πίσω του έναν γιο 11 μηνών. Στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram ακούγεται να τραγουδάει ότι θα φύγει αλλά όχι για πολύ.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο Instagram μόλις μία ημέρα πριν από τη σοκαριστική ανακοίνωση.

Ο Κάρτερ έχει δύο αδελφές, εκ των οποίων η μία είναι η δίδυμη αδελφή του, η Έιντζελ και η Λέσλι, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2012 σε ηλικία 25 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών.
Aaron Carter Last Video A Day Before Death😭
Οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του 
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στην κατοικία του στο Λος Άντζελες στις 11 το πρωί του Σαββάτου βρήκαν πολλά δοχεία πεπιεσμένου αέρα στο μπάνιο του τραγουδιστήκαθώς και στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του στο Λάνκαστερ της ΚαλιφόρνιαΕκτός από «εισπνεόμενα» οι αρχές βρήκαν και μπουκάλια με συνταγογραφούμενα χάπια.

Ο όρος «εισπνεόμενα» αναφέρεται στις αναθυμιάσεις τοξικών ουσιών, οι οποίες εισπνέονται για να προσφέρουν ένα γρήγορο «φτιάξιμο». Τα χημικά απορροφώνται πολύ γρήγορα μέσω των πνευμόνων, εισέρχονται στην κυκλοφορία του αίματος και φθάνουν άμεσα τον εγκέφαλο και σε άλλα όργανα.

Η κατάχρηση «εισπνεόμενων», μπορεί να προκαλέσει μόνιμη εγκεφαλική βλάβη, σύμφωνα με τα Αμερικανικά Κέντρα Εθισμού . Το Huffing (η εισπνοή αερίων από κουρέλια τα οποία εμποτίζονται σε χημικά) μπορεί επίσης να οδηγήσει σε επιληπτικές κρίσεις, κώμα και αιφνίδιο καρδιακό θάνατοαναφέρει η Cleveland Clinic. 

Ο Κάρτερ, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 34 ετών, αποκάλυψε για πρώτη φορά τον εθισμό του στο «χάφινγκ» κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του 2019 του «The Doctors». Εκείνη την εποχή, ισχυρίστηκε ότι η αδερφή του, Λέσλι Κάρτερ, η οποία πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2012 σε ηλικία 25 ετών, ήταν αυτή που τον μύησε σε αυτή την κακή συνήθεια.

Οι αρχές δεν έχουν αναφέρει ακόμα ποιο ήταν το αίτιο του θανάτου.

Φωτογραφία: Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσία: Κλίμα... 1916 για τον Πούτιν μετά την υποχώρηση από τη Χερσώνα

Τουρκία: «Έλληνας Θεός» στο Μετρό της Κωνσταντινούπολης τάραξε τους ισλαμιστές

Μισελίν Κόνερι: «Ο έρωτας με τον Σον ήταν κεραυνοβόλος»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης