Οι σελέμπριτι που άφησαν το Χόλιγουντ για να ασχοληθούν με τη... ζαχαροπλαστική και το μανικιούρ

Οι σελέμπριτι που άφησαν το Χόλιγουντ για να ασχοληθούν με τη... ζαχαροπλαστική και το μανικιούρ

Απο τον  Μακόλεϊ Κάλκιν του «Μόνος στο Σπίτι» μέχρι και τη Λούσι Λιου από τους «Άγγελους του Τσάρλι», δείτε τους σταρ που προτίμησαν... απλές δουλειές

culkin-liu-fimmel
Η φήμη και η δόξα δεν είναι πάντα αρκετά για να κρατήσουν έναν ηθοποιό ή τραγουδιστή στον χώρο του θεάματος.

Σελέμπριτι που γνώρισαν την επιτυχία στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη αποφάσισαν να αφήσουν σε δεύτερη μοίρα την καριέρα τους στο Χόλιγουντ και να αφοσιωθούν σε διαφορετικούς κλάδους.

Από τον «Μόνο στο σπίτι», Μακόλεϊ Κάλκιν, μέχρι και τον «βασιλιά των Βίκινγκς», Τράβις Φίμελ, δείτε παρακάτω τους σελέμπριτι που επέλεξαν να ακολουθήσουν επαγγέλματα που μόνο Χόλιγουντ δεν θυμίζουν.

Κέβιν Τζόνας
kevin_tzonas

Ο Κέβις Τζόνας γνώρισε τεράστια επιτυχία με τους αδερφούς του και το συγκρότημά τους Jonas Brothers, τόσο ως τραγουδιστές όσο και ως ηθοποιοί. Παρόλα αυτά, ο Κέβιν μετά τη διάλυση της μπάντας δεν επέλεξε να ακολουθήσει σόλο καριέρα στο τραγούδι όπως τα αδέρφια του. Ο ίδιος έγινε εργολάβος και υπεύθυνος κατασκευής κτιρίων. Μάλιστα, ίδρυσε και δική του κατασκευαστική εταιρεία.

Τράβις Φίμελ
vikings_trravis

Μπορεί να έγινε ο διασημότερος κινηματογραφικός Βίκινγκ μέσα από τον ρόλο του Ράγκναρ Λόθμπροκ, αλλά τα πλάνα του Τράβις Φίμελ για το μέλλον δεν ήταν αυτά που προσδοκούσαν οι εκατομμύρια φαν του. Ο ηθοποιός επένδυσε τα χρήματα που εξασφάλισε από τη δημοφιλή σειρά του History Channel στο όνειρό του, που δεν ήταν άλλο από το να δημιουργήσει μία μεγάλη φάρμα και να καλλιεργεί τη δική του γη.

Μακόλεϊ Κάλκιν
makolei077

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν δεν χρειάστηκε να κοπιάσει αρκετά για να γίνει γνωστός. Ο ρόλος του στο «Μόνος στο σπίτι» τον μετέτρεψε σε έναν από τους πιο δημοφιλείς σκανδαλιάρηδες ήρωες και τον ταύτισε με την εποχή των Χριστουγέννων. Ωστόσο, ο ίδιος δεν έθεσε ως προτεραιότητα ζωής την υποκριτική, παρά τη γερή βάση που είχε. Σήμερα, ο Κάλκιν ασχολείται με podcast και blogs σατυρικού περιεχομένου.

Αμάντα Μπάινς
bynes11

Η Αμάντα Μπάινς ξεκίνησε την καριέρα της εξίσου δυναμικά, μέσα από τη συμμετοχή της σε διάφορες σειρές και ταινίες. Έγινε μία μικρή σταρ του Nickelodeon και όλα έδειχναν ότι θα συνέχιζε στην υποκριτική. Παρόλα αυτά, έκανε τη μεγάλη ανατροπή. Όχι απλώς παράτησε την καριέρα της ως ηθοποιός, αλλά έκανε στροφή 180 μοιρών με νέο επαγγελματικό προσανατολισμό το μανικιούρ. Η 36χρονη σήμερα Μπάινς έχει ήδη το δίπλωμά της από σπουδές που έκανε στον χώρο και εργάζεται ως τεχνήτρια νυχιών.

Λούσι Λιου
Κλείσιμο
lucy_liu

Ο ένας από τους δημοφιλέστερους «αγγέλους» του σινεμά άφησε επίσης την υποκριτική. Η Λούσι Λιου που συμπρωταγωνίστησε με τις Κάμερον Ντίαζ και Ντρου Μπάριμορ στις ταινίες «Οι Άγγελοι του Τσάρλι» αν και σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία, έβαλε άλλες προτεραιότητες. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα έγινε εικαστικός και διαθλετει μεγάλο μέρος των εσόδων από τα πρότζεκτ στα οποία συμμετέχει, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Σακίλ Ο' Νιλ
Shaquille_ONeal_

Μπορεί ο Σακίλ Ο' Νιλ να μην έχει σχέση με το Χόλιγουντ, αλλά σίγουρα δεν απασχόλησε τα ΜΜΕ μόνο για τις επιδόσεις του στο μπάσκετ. Αφού αποσύρθηκε από τον αθλητισμό, εμπλούτισε τις γνώσεις του. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων και της εκπαίδευσης. Πλέον μετρά πολλές επιτυχίες στον χώρο των επενδύσεων. Ήταν ένας από τους πρώτους επενδυτές στη Google και έκτοτε έχει αναπτύξει ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο, που περιλαμβάνει επένδυση στην Apple, 17 καταστήματα Auntie Annie’s, 40 γυμναστήρια και περισσότερα από 100 εστιατόρια Five Guys. Έχει επίσης ιδρύσει τη δική του αλυσίδα ταχυφαγείων με την ονομασία Big Chicken.

Τζένιφερ Στόουν

Η Τζένιφερ Στόουν έγινε ευρύτερα γνωστή από τον ρόλο της Χάρπερ Φινκλ στη σειρά «Wizards of Waverly Place». Κι ενώ θα μπορούσε αυτό να αποτελεί ένα καλό ξεκίνημα για μία λαμπρή καριέρα στον χώρο του θεάματος, η Στόουν επέλεξε να αλλάξει δρόμο. Η ίδια έγινε νοσηλεύτρια και μάλιστα προσφέροντας πολλές φορές εθελοντικά τις υπηρεσίες της. Δημοσιεύματα αναφέρθηκαν στην προσφορά της κατά τη διάρκεια της έξαρσης του Covid - 19.
stooyn_nosokoma

Σάρα Μισέλ Γκέλαρ
sarah_misel_gkelar

Η Σάρα Μισέλ Γκέλαρ έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στο Χόλιγουντ. Γνωστή για τη συμμετοχή της στα «Buffy the Vampire Slayer», «Scooby Doo» και «Scream 2» η Αμερικανίδα ηθοποιός προτάθηκε πολλές φορές για διάφορα βραβεία, έχοντας διακριθεί στον χώρο. Εντούτοις, η ίδια δείχνει να απολαμβάνει περισσότερο να φτιάχνει γλυκά παρά να πρωταγωνιστεί σε σειρές και ταινίες. Η Γκέλαρ ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη ζαχαροπλαστική και έχει ανοίξει και δικό της κατάστημα. Μέχρι ώρας, η καθημερινότητά της μοιράζεται και στην υποκριτική και στην αγαπημένη της ενασχόληση.

Ντίλαν Σπράους
dylan_spraous

Τα διάσημα δίδυμα της Ντίσνεϊ, «Ζακ και Κόντι» έμοιαζαν αχώριστα, μέχρι που αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Ο ένας από τους δύο αδερφούς, ο Ντίλαν Σπράους, αποφάσισε να αφοσιωθεί στην αγάπη του για τη ζυθοποιία έχοντας αποκτήσει μάλιστα, το δικό του ζυθοποιείο.


Μάρα Γουίλσον
mara_wilson76

Η Μάρα Γουίλσον είναι ακόμη ένα παιδί που «κέρδισε» κριτικούς και κοινό με μία και μοναδική ταινία. Η κινηματογραφική Ματίλντα αποτελεί πλέον διαχρονική ταινία που προβάλλεται σε πολλές χώρες ακόμη και σήμερα, 27 χρόνια μετά την κυκλοφορία της στους κινηματογράφους.

Αυτό όμως δεν αποπροσανατόλισε τη Γουίλσον από αυτό που πραγματικά ήθελε να κάνει. Η 35χρονη σήμερα «Ματίλντα» δείχνει να αποφεύγει να αναλαμβάνει ρόλους σε ταινίες και σειρές και έχει αφοσιωθεί στο γράψιμο μιας και δηλώνει συγγραφέας στο επάγγελμα. Ενίοτε, χαρίζει και τη φωνή της σε διάφορους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων.

Άγκνους Τζόουνς
agnous_tzooyns

Άλλο ένα διάσημο παιδί σε σειρά, αποφάσισε να μην ακολουθήσει τη φήμη και τη δόξα του Χόλιγουντ. Ο Άγκνους Τζόους πρωταγωνίστησε για χρόνια στη σειρά «Two and a Half Men» ως ο γιος του Άλαν (Τζον Κράιερ), Τζέικ Χάρπερ.

Ο ίδιος έγινε περιζήτητος για πολλά τηλεοπτικά -και όχι μόνο- πρότζεκτ, αλλά απέρριψε πολλές προτάσεις, αφού δεν ήταν αυτό το όνειρό του. Την απόφαση να μην συνεχίσει ως ηθοποιός την πήρε στα 21 του χρόνια, όταν συνειδητοποίησε ότι ήθελε να δουλέψει στην Tonite, μια εταιρεία παραγωγής πολυμέσων και οργάνωσης εκδηλώσεων.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης