Η Δανάη Λιβιεράτου και ο Pablo Miller είναι ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες και η τραγουδίστρια δεν διστάζει να μοιραστεί δημόσια μερικά από τα τρυφερά κοινά τους στιγμιότυπα.
Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου και ο σύντροφός της κάνουν αρκετά συχνά ταξίδια και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Η Δανάη Λιβιεράτου και ο Pablo Miller πραγματοποίησαν την πρώτη τους εξόρμηση στο εξωτερικό για το 2023 και ο προορισμός δεν ήταν άλλος από το Παρίσι.
Η ίδια δημοσίευσε στο Instagram κάποιες φωτογραφίες τους από το ταξίδι.
Σε ένα από τα στιγμιότυπα, το ζευγάρι ανταλλάσσει ένα φιλί, με την νεαρή τραγουδίστρια να συνοδεύει το στιγμιότυπο γράφοντας: «Καινούρια μέρα, καινούρια όνειρα».
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.