Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star και πρότεινε στις Ελληνίδες να φορέσουν φορέματα που να τονίζουν τη σιλουέτα τους -όποια κι αν είναι αυτή- για το ρεβεγιόν.
Όσον αφορά στο καλύτερο δώρο που έχει λάβει για τα Χριστούγεννα ο σχεδιαστής μόδας τόνισε: «Για μένα σημασία δεν έχει το δώρο, αλλά όσα γράφει η κάρτα που τα συνοδεύει».
Μιλώντας για το έθιμο, το οποίο ακολουθεί ανά τα χρόνια ο Λάκης Γαβαλάς σημείωσε: «Επειδή όταν ήμουν μικρός είχα ένα τρενάκι και κάθε χρόνο αυξάνονταν τα βαγονάκια, είχα και μέχρι πρότινος πάντα στην τσάντα μου ένα βαγονάκι, έτσι για να μου θυμίζει ότι είμαι πάντα παιδί».
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.