Λάκης Γαβαλάς για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Την αγαπώ, είναι ατόφιο κορίτσι»

Λάκης Γαβαλάς για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Την αγαπώ, είναι ατόφιο κορίτσι»

«Δεν ξέρω αν υπήρξε κάποια σκοτεινή κηλίδα στην επαγγελματική ζωή της, αλλά τώρα βλέπω ένα κορίτσι φανταστικό» συμπλήρωσε

Gavals-Spyropoulou
O Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» για τον νέο κύκλο του «My Style Rocks». Μεταξύ άλλων ο σχεδιαστής μόδας εξέφρασε την αγάπη του προς το πρόσωπο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και σχολίασε τις απαξιωτικές δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη για το παιχνίδι μόδας.

Επιπλέον, ο Λάκης Γαβαλάς έκανε ένα μικρό σχόλιο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ δήλωσε πως ο Αλέξης Παπάς είναι «καμένο» τηλεοπτικό πρόσωπο.

«Θα με ρωτήσετε ποιος είναι ο Μπράτης, η Κουλιανού. Είπα ότι ο Άγγελος ενώ είναι ένα παιδί, που έχει ξεκινήσει από εμένα και βοηθήθηκε και καλά έκανε γιατί είχε ένα ταλέντο κι ήξερε το πατρόν, τώρα χάθηκε στην ομίχλη, στη δίνη της δημοσιότητας. Δεν του πήγαινε το J2US, ούτε το GNTM για εμένα. Δεν πήγαινε σε κανέναν. Είχε πει ότι σε τέτοιες εκπομπές (σ.σ. My Style Rocks) τάδε βεληνεκούς δεν θα πήγαινα. Δεν θέλω κάποιος να με θίγει και να λέει ότι ένα πρόγραμμα δεν είναι καλό και μετά να συμμετέχει» είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς για τον Άγγελο Μπράτη.

Όσον αφορά στην Κατερίνα Καραβάτου, η οποία θα αναλάβει την παρουσίαση του παιχνιδιού μόδας, σχολίασε: «Το θέμα της παρουσιάστριας δεν παίζει τόσο ρόλο, όσο των κριτών και των παικτών».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cp4u8e9m8g0x)

Κλείσιμο
Κάνοντας λόγο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία κατά το παρελθόν είχε αναλάβει την παρουσίαση του My Style Rocks: «Την αγαπάμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη θέλαμε ξανά. Της είχα πει να κάναμε τα γυρίσματα ως έγκυος, αλλά έγινε αυτή η παρεξήγηση και ξενέρωσε εντελώς και δεν ήθελε. Στενοχωρήθηκε τότε που έλεγαν ότι απέλυε. Θα της είπε ο άντρας της, τι θέλεις κι ασχολείσαι με αυτά. Λεφτά κι επιχειρήσεις έχουμε. Κάτσε εδώ και μεγάλωσε το παιδί μας. Μιλάμε πολλές φορές, την αγαπώ, είναι ατόφιο κορίτσι. Δεν ξέρω αν υπήρξε κάποια σκοτεινή κηλίδα στην επαγγελματική ζωή της, αλλά τώρα βλέπω ένα κορίτσι φανταστικό».

Τέλος, ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου λέγοντας: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρέπει να πάει και εκείνη σε ένα Love Island με το αγόρι της, νομίζω θα της έκανε καλό» ενώ για τον Αλέξη Παππά τόνισε: «Λυπάμαι να μιλάω έτσι δεν θέλω να κατακρίνω, αλλά είναι άτομα που έχουν καεί πολύ στην τηλεόραση. Ξέρεις πόσες δουλειές έχω απορρίψει εγώ;»

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO 

Ειδήσεις σήμερα

Μαρούσι: Ο πατέρας της 23χρονης αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο πριν την άγρια δολοφονία από την 17χρονη

Κατάρ-gate: Το κόλπο με την ΜΚΟ και ο ρόλος Παντζέρι, Καϊλή και Τζόρτζι

Market Pass: «Μποναμάς» Μητσοτάκη και μηνιαίο όφελος 120 ευρώ για 4μελή οικογένεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης