Τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τη νίκη της στον εθνικό τελικό της Eurovision περιέγραψε η Κλαυδία. Μην έχοντας τη βεβαιότητα πως θα κερδίσει την εκπροσώπηση της Ελλάδας, είχε προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο της ήττας. Προκειμένου να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της πρόκλησης και όσα θα ακολουθούσαν τους επόμενους μήνες, χρειάστηκε να απομονωθεί για λίγες μέρες.
«Εγώ πήγα στον εθνικό τελικό με έναν αέρα ότι “πάω να με γνωρίσει ο κόσμος και λίγο πιο πολύ οι Eurofans”. Δεν ήμουν σίγουρη ότι θα κερδίσω. Είχα προετοιμαστεί για το σενάριο ότι δεν θα κερδίσω. Και τελικά κερδίζω. Και κλειδώθηκα στο δωμάτιό μου τις επόμενες δύο μέρες για να συνειδητοποιήσω τι έχω να κάνω», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Στούντιο 4», το απόγευμα της Τετάρτης 31 Δεκεμβρίου.
Η ίδια είχε ζητήσει από την οικογένειά της να μην της μεταφέρει όσα λέγονται για εκείνη στις τηλεοπτικές εκπομπές, ώστε να συνειδητοποιήσει τι θα επακολουθούσε μέχρι να ανέβει στη σκηνή της Eurovision. «Φρικάρα. Γινόταν πανικός στο σπίτι, οι τηλεοράσεις στη διαπασών με τα πάνελ. Τους έλεγα “μη μου πείτε τίποτα, δεν θέλω να ακούσω τι είπαν”. Ήθελα απλά να συνειδητοποιήσω τι έρχεται τους επόμενους μήνες. Μετά μπήκα στο mode ρομποτάκι. Από τη στιγμή που πάμε, πάμε», σημείωσε.
Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή της
Η κατάκτηση της έκτης θέσης με την «Αστερομάτα» ξεπέρασε τις αρχικές της προσδοκίες: «Είχα θέσει άλλα expectations για τη Eurovision και πήγε πολύ, πολύ καλύτερα απ’ ό,τι περίμενα. Μετά τη Eurovision ήρθε μια τεράστια αποδοχή από τον κόσμο, τόση αγάπη, τόση στήριξη. Άκουγα συχνά ότι “είναι τόσο ωραίο το τραγούδι, είναι τόσο ελληνικό, που νιώθουμε περήφανοι και δεν μας ενδιαφέρει τι θέση θα πάρουμε”. Αυτό για μένα ήταν το πιο σημαντικό, ότι ο κόσμος αγάπησε το τραγούδι σαν τραγούδι».
Στην ίδια συνέντευξη θυμήθηκε τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι προκρίνεται στον μεγάλο τελικό, κάνοντας λόγο για βασανιστικά δευτερόλεπτα. «Στον ημιτελικό πέρασαν τα πάντα από το κεφάλι μου. Ήταν βασανιστικά δευτερόλεπτα. Έκανα σενάρια για το τι θα γίνει την επόμενη μέρα, σε περίπτωση αποτυχίας. Αλλά ήμουν σίγουρη για εμένα, ότι θα ανέβω στη σκηνή και θα αποδώσω. Για τα αποτελέσματα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, άνθρωποι ψηφίζουν. Δεν πήγα για τον εαυτό μου, κουβαλούσα μια χώρα», περιέγραψε.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.