Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Είμαι αρκετά εύκολος μέσα σε μια σχέση, δεν έχω εξεζητημένες απαιτήσεις»

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Είμαι αρκετά εύκολος μέσα σε μια σχέση, δεν έχω εξεζητημένες απαιτήσεις»

«Είμαι σε μια ηλικία που θα αποφασίσεις αν θα μείνεις μόνος σου και θα πορευτείς έτσι ή αν θα βρεις μία σύντροφο» συμπλήρωσε

mihalis_hatzigiannis__2_
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και εξήγησε πως αν και δεν έχει κάτι να κρύψει, φροντίζει να προστατεύει την ιδιωτική του ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Δεν κρατάω τη ζωή μου κρυφή βάσει σχεδίου, δεν έχω κάτι να κρύψω. Αν παρουσιαστεί κάτι, προφανώς και θα το δείτε. Δεν νομίζω ότι κρύβομαι. Είμαι σε ένα ευαίσθητο προσωπικό μονοπάτι και λόγω ηλικίας», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως βρίσκεται σε ηλικία που πρέπει να αποφασίσει αν θα μείνει μόνος ή αν θα βρει σύντροφο. «Είμαι σε μια ηλικία που θα αποφασίσεις αν θα μείνεις μόνος σου και θα πορευτείς έτσι ή αν θα βρεις μία σύντροφο. Έναν άνθρωπο να περάσεις μαζί του το υπόλοιπο της ζωής σου. Ό,τι φέρει η ζωή», αναφέρει.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cp96uzo1vygx)

Κλείσιμο
Όπως είπε αργότερα, το ιδανικό είναι να βρει έναν άνθρωπο να πορευτεί. «Το ιδανικότερο είναι να βρεις τον άνθρωπό σου. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα βέβαια, σε αυτά δεν υπάρχουν εκπτώσεις. Πρέπει να περνάμε καλά και να είμαστε ψύχραιμοι σε ό,τι αποφασίσουμε να κάνουμε. Οπότε, δεν είναι εύκολη εξίσωση», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφέρθηκε στη δική του συμπεριφορά μέσα σε μία σχέση. «Είμαι αρκετά εύκολος μέσα σε μια σχέση, δεν έχω εξεζητημένες απαιτήσεις, πάω βόλτα με όλα εντός ορίων. Είμαι ως ένα σημείο δοτικός, δεν φέρνω αντίσταση στην οποιαδήποτε σχέση», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Ίλιον: Η δικογραφία για τον ομαδικό βιασμό - «Αρχίσαμε πριν τρεις μήνες, το έχουν πάθει και άλλοι»

Εύα Καϊλή: Την επισκέφθηκε στις φυλακές του Χάρεν ο πατέρας της

Παρίσι: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς - Συνελήφθη ο δράστης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης