Good Job Nicky: Ερμήνευσε Φρανκ Σινάτρα - Δείτε το βίντεο

Good Job Nicky: Ερμήνευσε Φρανκ Σινάτρα - Δείτε το βίντεο

Ο νεαρός καλλιτέχνης ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε το «My Way» δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Σάκη Ρουβά 

andriwtou3
Ο Good Job Nicky χάρισε μία απολαυστική στιγμή στους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου, όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός μαζί με τον Σάκη Ρουβά.

Ο νεαρός καλλιτέχνης, που λαμβάνει αποθεωτικά σχόλια από το κοινό για τη φωνή του, ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε Φρανκ Σινάτρα. Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη τραγούδησε το «My Way» και χειροκροτήθηκε από τους θαμώνες που τον παρακολούθησαν, σε αυτή την ξεχωριστή ερμηνεία.

Τα βίντεο που απαθανάτιζαν τον Good Job Nicky να ερμηνεύει το διεθνούς φήμης κομμάτι, δημοσιεύτηκαν μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Βρισηίδας Ανδριώτου στο Instagram.

Δείτε το βίντεο 
Bρισηίδα Aνδριώτου
Κλείσιμο


Οι δηλώσεις του Good Job Nicky και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γιάννη Πάριο
Πριν από λίγες ημέρες και με αφορμή τα Madwalk 2022 o Good Job Nicky, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και σχολίασε αν θα έγραφε ποτέ ελληνικό στίχο, αλλά και το αν θα συνεργαζόταν με τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο.

«Έχω μια μικρή παράδοση στην οποία χρειάζεται πάντα στα live μου να βλέπω έστω και έναν δικό μου άνθρωπο. Είτε τη μητέρα μου, είτε τον αδερφό μου, ή κάποιον πολύ δικό μου. Πάντα ζητάω και τη γνώμη της αλλά ακόμα και όταν δεν τη ζητάω έχουν την ελευθερία να μου την πουν από μόνοι τους» είχε πει αρχικά ο Good Job Nicky.

«Δεν θα ακούσετε πότε ελληνικό στίχο από εμένα. Το όχι είναι με κεφαλαία γράμματα. Τον ελληνικό στίχο τον έχουμε καλύψει ως οικογένεια» είχε προσθέσει ο καλλιτέχνης.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cozpe8wmqj2h)

Κλείνοντας ο Good Job Nicky, είχε απαντήσει στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο: «Δεν υπάρχει περίπτωση να  συνεργαστούμε με τον πατέρα μου. Τον πατέρα μου τον χαίρομαι σαν πατέρα μου στο σπίτι και με χαίρεται σαν γιο του στο σπίτι, είμαστε μια χαρά με αυτό, δεν χρειάζεται να πατήσω αυτόν τον θρύλο με τα αγγλικά μου».

Ειδήσεις σήμερα:

Η Καϊλή, ο Τζιόρτζι, ο Παντσέρι, το 1,5 εκατ. σε μετρητά και η «ληστεία αλά ιταλικά»

Τρομερή κίνηση από την Εθνική Αργεντινής, στην... αποστολή για τον τελικό ο Αγουέρο - Δείτε βίντεο

Απόστολος Γκλέτσος: «Είναι μεγάλοι οι πειρασμοί, δύσκολο να πεις όχι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης