Ο Good Job Nicky χάρισε μία απολαυστική στιγμή στους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου, όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός μαζί με τον Σάκη Ρουβά.
Ο νεαρός καλλιτέχνης, που λαμβάνει αποθεωτικά σχόλια από το κοινό για τη φωνή του, ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε Φρανκ Σινάτρα. Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη τραγούδησε το «My Way» και χειροκροτήθηκε από τους θαμώνες που τον παρακολούθησαν, σε αυτή την ξεχωριστή ερμηνεία.
Τα βίντεο που απαθανάτιζαν τον Good Job Nicky να ερμηνεύει το διεθνούς φήμης κομμάτι, δημοσιεύτηκαν μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Βρισηίδας Ανδριώτου στο Instagram.
Δείτε το βίντεο
Οι δηλώσεις του Good Job Nicky και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γιάννη Πάριο Πριν από λίγες ημέρες και με αφορμή τα Madwalk 2022 o Good Job Nicky, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και σχολίασε αν θα έγραφε ποτέ ελληνικό στίχο, αλλά και το αν θα συνεργαζόταν με τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο. «Έχω μια μικρή παράδοση στην οποία χρειάζεται πάντα στα live μου να βλέπω έστω και έναν δικό μου άνθρωπο. Είτε τη μητέρα μου, είτε τον αδερφό μου, ή κάποιον πολύ δικό μου. Πάντα ζητάω και τη γνώμη της αλλά ακόμα και όταν δεν τη ζητάω έχουν την ελευθερία να μου την πουν από μόνοι τους» είχε πει αρχικά ο Good Job Nicky. «Δεν θα ακούσετε πότε ελληνικό στίχο από εμένα. Το όχι είναι με κεφαλαία γράμματα. Τον ελληνικό στίχο τον έχουμε καλύψει ως οικογένεια» είχε προσθέσει ο καλλιτέχνης. Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cozpe8wmqj2h)
Κλείνοντας ο Good Job Nicky, είχε απαντήσει στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο: «Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστούμε με τον πατέρα μου. Τον πατέρα μου τον χαίρομαι σαν πατέρα μου στο σπίτι και με χαίρεται σαν γιο του στο σπίτι, είμαστε μια χαρά με αυτό, δεν χρειάζεται να πατήσω αυτόν τον θρύλο με τα αγγλικά μου».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας