Ελένη Τσιριγκάκη για Γρηγόρη Μπιθικώτση: Όταν τελείωσαν τα χρήματα, αποφάσισε να χαιρετήσει
«Έδωσα τα σπίτια μου στη Μύκονο για να μας στηρίξω, φτάσαμε σε ένα σημείο να μην έχω πρόσβαση στα οικονομικά μου» ανέφερε η πρώην σύζυγος του καλλιτέχνη
Μιλώντας στο Happy Day, κάνει λόγο για οικονομική εκμετάλλευση από τον καλλιτέχνη, ενώ αναφέρει πως ο λόγος που της είπε να χωρίσουν δεν την ικανοποίησε.
«Μπήκα σε αυτή τη σχέση με όλη μου την αγαθή καρδιά, χωρίς να διεκδικήσω το παραμικρό. Έδωσα λευκή επιταγή και στα οικονομικά μου σε αυτή τη σχέση, γιατί όταν γνώρισα την άλλη πλευρά, ήταν σε πολύ κακή κατάσταση οικονομικά. Έδωσα τα σπίτια μου στη Μύκονο για να μας στηρίξω. Φτάσαμε σε ένα σημείο να μην έχω πρόσβαση στα οικονομικά μου», είπε χαρακτηριστικά.
«Είμαι παιδί της αγάπης, έδωσα πολλή αγάπη. Έκανα οικογένεια μαζί του συνειδητά», πρόσθεσε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cp0ik5tpd03l)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως όταν τα χρήματα τελείωσαν, τότε ο σύζυγός της της ανακοίνωσε πως θέλει να χωρίσουν.
«Πήρε την απόφαση να μας χαιρετήσει, όταν τελείωσαν τα χρήματα ως δια μαγείας. Μου είπε "είμαι ευθυνόφοβος, δεν μπορώ τα βάρη της οικογένειας". Ομολογώ ότι δεν μου άξιζε όλο αυτό», είπε η Ελένη Τσιριγάκη και πρόσθεσε: «Κάποιοι άνθρωποι πρέπει να το σκέφτονται μια πρώτη και μια δεύτερη φορά πριν κάνουν οικογένεια».
«Δίνω αγώνα με δύο κοριτσάκια, μόνη μου, πρέπει να παρακαλάω και να ζητάω χάρες, μέχρι τώρα είχα αξιοπρέπεια. Πρέπει να σταθώ στα πόδια μου. Έχει προσπαθήσει να έρθουμε κοντά, αλλά πέρασα διά πυρός και σιδήρου η ψυχή και το σώμα μου. Πριν έναν μήνα έβαλε δικηγόρο για να ζητήσει το ψυγείο και την τηλεόραση, ενώ εγώ έβαλα πλάτη και για τον αέρα που αναπνέουμε. Την πλήρωσα την επιλογή μου. Όταν ήμουν έγκυος, ήθελε να μένει σε ξεχωριστό διαμέρισμα, εγώ προσπαθούσα να τον δικαιολογήσω», συμπλήρωσε.
«Δεν υπάρχει πιθανότητα, με όσα έχω βιώσει, με όσα έχω δει και έχω διασταυρώσει να είμαι ξανά μαζί του. Έχουν γίνει πράγματα μέσα στο σπίτι, που δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα για αυτά. Εθελοτυφλούσα σε περιστατικά», κατέληξε.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.