Γουίλ Σμιθ: Μπορεί ακόμα να κερδίσει Όσκαρ παρά το χαστούκι στον Κρις Ροκ

Γουίλ Σμιθ: Μπορεί ακόμα να κερδίσει Όσκαρ παρά το χαστούκι στον Κρις Ροκ

Το χαστούκι του ηθοποιού στον παρουσιαστή της περσινής τελετής απονομής δεν θα επηρεάσει τις σχέσεις του με την Ακαδημία, όπως όλα δείχνουν

WILL_SMITH__1_
Η νέα ταινία «Emancipation» με πρωταγωνιστή τον Γουίλ Σμιθ έχει ήδη ξεκινήσει να συζητιέται.

Έκανε πρεμιέρα στο Apple TV+ και παρά το γεγονός ότι δεν έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές, το κοινό αναρωτιέται αν ο ηθοποιός θα μπορούσε να τεθεί υποψήφιος για κάποιο Όσκαρ, μετά το χαστούκι που έδωσε στον Κρις Ροκ στην περσινή τελετή απονομής.

Η ταινία κυκλοφόρησε μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο από την άτυχη εκείνη στιγμή και όπως είναι φυσικό, οι τηλεθεατές δεν έχουν ξεχάσει την πράξη του ηθοποιού. Αφορμή για τον τσακωμό στάθηκε το αστείο του Ροκ για την αλωπεκία της συζύγου του Σμιθ, Τζέιντα Πίνκετ.

Δημοσίευμα της Marca εξηγεί πως εφόσον η Apple TV ήταν η πρώτη streaming πλατφόρμα που κέρδισε Όσκαρ και η ταινία «Emancipation» θα είναι η επόμενη υποψήφια, υπάρχει «ελπίδα» και για τον Γουίλ Σμιθ.

Κλείσιμο
Οι νικητές των βραβείων, όπως και οι υποψήφιοι επιλέγονται από μια ομάδα ηθοποιών και σκηνοθετών, οι οποίοι είναι μέλη της Ακαδημίας. Εάν λοιπόν, η ταινία συμπεριληφθεί ανάμεσα στις υποψήφιες, τότε και ο Σμιθ ίσως βρεθεί ανάμεσα στα ονόματα που θα διεκδικήσουν ένα Όσκαρ.


Άλλωστε, ο ηθοποιός κέρδισε το «Όσκαρ Α΄ ανδρικού ρόλου» πέρυσι για την ερμηνεία του στο φιλμ «Η μέθοδος Γουίλιαμς», λίγη ώρα μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ, χωρίς να υπάρχει καμία συνέπεια για την πράξη του.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Εύα Καϊλή: Όταν αποθέωνε το Κατάρ στο Ευρωκοινοβούλιο - Δείτε βίντεο

Η γρίπη θα ξεκινήσει μετά τις 25 Δεκεμβρίου, πρέπει να εμβολιαστούμε, λέει η Παγώνη

Διπλή αυτοκτονία στην Καλαμάτα: Παίρνουν καταθέσεις από συγγενείς και φίλους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης